Tiket dana – nedjelja, 25.09.2022.

Srba331
25 rujna, 2022
1225 Views
Tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Liga nacija je najzanimljivije nogometno natjecanje koje se igra u nedjelju, pa je naš listić dana i ovoga puta sastavljen od 3 utakmice iz ovog natjecanja.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Nedjelju 25.09.2022 godine

Nizozemska vs. Belgija, UEFA Liga Nacija, 20:45 CET

Derbi dana što se tiče utakmica Lige nacija koje se igraju u nedjelju svakako je dvoboj Nizozemske i Belgije. Nizozemci uoči ovog susreta imaju 3 boda više od Belgije, kao i prednost od 3 pogotka iz prvog susreta protiv Belgijanaca.

Upravo zbog toga Belgijci ovdje nemaju previše vremena za čekanje i moraju napadati od samog početka jer “jure” pobjedu od najmanje tri pogotka razlike. Ne kažemo da je izgledno da će se to dogoditi, ali smo uvjereni u totalnu ofenzivu gostiju.

Budući da se radi o dvije momčadi slične kvalitete, golovi su nam nekako najbliži, upravo zato što će jedna od momčadi biti prisiljena igrati napadački, a to bi moglo otvoriti dosta prostora u kontranapadima.

Golovi u oba poluvremena – da (1,68)

https://twitter.com/StatmanDave/status/1573026002422599680

Moldavija vs. Lihtenštajn, UEFA Liga Nacija, 15:00 CET

Moldavci su prije 3 dana uspjeli sačuvati nadu u plasman na prvo mjesto u skupini, budući da su napravili veliki podvig svladavši izravnog konkurenta u toj borbi s 2:1.

Malo tko je mogao očekivati ​​da će pobijediti Latviju i to u gostima s 2:1, pa bez imalo razmišljanja vjerujemo da kod kuće mogu pobijediti slabašni Lihtenštajn. Naravno, za prvo mjesto trebat će Andorra kod kuće iznenaditi Latviju, ali kako je lopta okrugla, a Liga nacija vrlo specifična ove sezone, šanse za takav ishod postoje.

No, budući da Moldavci prije svega ovise sami o sebi, od njih očekujemo maksimalnu koncentraciju, što znači ozbiljan pristup od prve minute utakmice. Razlika u kvaliteti je na strani domaćih, pa se nadamo da će nogometaši Moldavije već u prvih 45 minuta pokušati riješiti pitanje pobjednika.

Moldavija će zabiti gol u prvom poluvremenu – da (1,52)

Austrija vs. Hrvatska, UEFA Liga Nacija, 20:45 CET

Situacija u skupini 1 Lige A također je vrlo napeta. Hrvatska i Danska bore se za prvo mjesto, a s obzirom na trenutno stanje na tablici, obje reprezentacije mogle bi do plasmana u play off. Na papiru Hrvati imaju lakši zadatak jer igraju protiv Austrije, ali ne treba zanemariti činjenicu da su Austrijanci u plamenu jer im prijeti ispadanje u Ligu B.

U trenutku ove utakmice igrat će se i utakmica između Danske i Francuske, pa će se tempo hrvatske igre sigurno mijenjati sukladno događanjima u Danskoj. Austrijanci su prvu utakmicu u skupini dobili s 3:0 u Osijeku, a ovoga puta zbog složenosti situacije očekujemo potpuno drugačiji tempo koji će po našem mišljenju diktirati Hrvati. Vjerujemo u puno oprezniji početak utakmice, a kao što smo već rekli, taj bi se tempo mogao promijeniti s obzirom na rezultat u Danskoj.

Udarci u okvir gola – manje od 9,5 (1,49)

https://twitter.com/HNS_CFF/status/1573753772479856642?s=20&t=JzmuKmQvcbLiVRMRkMjPLw


Ukupni koeficijent: 3,80

Kladionica: 22bet


Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.