Tiket dana – nedjelja 25.12.2022

Srba331
24 prosinca, 2022
1229 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za nedjelju 25.12.2022 sastoji se od jedne nogometne i dvije košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 4,05.

16:30 Budućnost VOLI vs. MEGA MIS, ABA Liga

Iako Budućnost pobjeđuje u ABA ligi, autor ovog teksta smatra da se radi o precijenjenoj momčadi. Ove sezone su barem 30% slabiji, s vrlo diskutabilnim rješenjima na gotovo svim pozicijama u momčadi. Njihova “lažna nadmoć” najbolje se vidjela prije nekoliko dana protiv Turk Telekoma u Eurokupu, kada nisu imali ni šanse za pobjedu. Budućnost je ekipa koja se oslanja na šut, a to je uvijek dvosjekli mač.

MEGA MIS je projekt i uvjereni smo da neće ispasti iz lige, koliko god bila teška pozicija. Imaju najmlađu momčad u ligi, koja više liči na razvojni centar nego na profesionalnu momčad. Bore se, ali za sada rezultati “ne dolaze”. Kako je prošlo pola sezone, moraju se “trgnuti” i krenuti u igru ​​bez straha, iako će se u velikom broju dvoboja smatrati autsajderima. Budućnost je umorna i samo je pitanje vremena kada će krenuti niz negativnih rezultata. Gosti su odmorniji i smatramo da je pravo vrijeme da pokažu mladost na djelu.

MEGA MIS +15.5 @ 1,51

17:00 Galatasaray vs. Istanbulspor, Turska 1

Nakon prošlogodišnjeg “mučenja” malo tko je mogao vjerovati da će se Galatasaray ove sezone boriti za naslov. Uoči ovog kola imaju samo 2 boda manje od Fenerbahčea i šanse osvojiti vodeću poziciju na ljestvici. Očekuje ih dvoboj protiv Instanbulspora, ekipe koja je trenutno pretposljednja sa samo 8 bodova.

Ovo je jednostavno utakmica koju moraju dobiti jer u nastavku sezone neće imati lakšeg protivnika i bolju priliku za lake bodove. Galatasaray je u 13 utakmica primio samo 10 golova, što je ozbiljan napredak u odnosu na prošlu sezonu. S obzirom na to da će igrači domaće momčadi ovdje biti jako motivirani za trijumf, vjerujemo da će posebnu pozornost usmjeriti na obrambenu liniju. Pogotovo što bi jedan primljeni gol mogao stvoriti nepotrebnu pomutnju.

Oba daju gol – ne @ 1,90

18:30 Igokea vs. Partizan, ABA Liga

Igokea je godinama unazad imala prilično skup igrački kadar koji nikada nije uspio opravdati uložena sredstva. Ove sezone je promijenjen princip rada, a i ekipa je prilično pomlađena. Naravno, to se odrazilo i na rezultate, pa su Igokeina 4 poraza u zadnjih 5 mečeva surova realnost. Njihova ofenzivna nemoć najbolje se vidjela protiv Cibone i Bahcesegira, dviju momčadi praktički stvorenih za “run and gun”. S druge strane, utakmica između Partizana i FMP-a u prošlom kolu pokazala je da domaći igrači još uvijek nemaju dovoljno kvalitete ni za ABA ligu, pa je jasno da će Obradović ponovno forsirati strance u svojoj momčadi.

Partizan je u četvrtak pobijedio Fenerbahce u gostima i napravio veliki podvig, ali je utrošak energije u toj utakmici bio ogroman. Osim toga, momčad je imala malo vremena za odmor, što bi po našem mišljenju trebalo utjecati na ofenzivnu produkciju. Partizan je favorit, ali nekako mislimo da će ovo biti jako “nervozna” utakmica.

Under 171.5 @ 1,41

Tiket dana

Budućnost VOLI vs. MEGA MIS / MEGA MIS +15.5
Galatasaray vs. Istanbulspor / Oba daju gol – ne
Igokea vs. Partizan / Under 171.5

Koeficijent: 4,05
Kladionica: 20BET

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.