Tiket dana – nedjelja 26.09.2021.

Dusan
26 rujna, 2021
415 Views
tiket dana

Mečevima iz tri različite lige smo popunili naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 3,68 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

17:30 Arsenal – Tottenham, England 1

Derbi severnog Londona je danas na programu, i u ovaj meč oba tima ulaze sa ne baš željenih pozicija na tabeli. Potrošenih 150 miliona eura u ovom prelaznom roku Arsenalu nijedonelo željene rezultate barem za sada, i pred ovaj meč su na 13. poziciji sa samo 6 osvojenih bodova u prvih 5 kola.

Popularne tobdžije su muče sa realizacijom ove sezone, i do sada su uspeli samo 2 puta da zatresu mreže protivnika. Tottenham je u sličnoj situaciji, i sa 3 trijumfa do sada zauzimaju 10. mesto na tabeli. Takođe su u lošoj golgeterskoj formi što potvrđuju samo 3 postignuta pogotka.

Vezali su dva poraza i sigurno je da će na ovom meču tražiti izlaz iz rezultatske krize. Obe ekipe nemaju šta više da čekaju, već moraju da napadnu, tako da u otvorenom meču očekujemo golove.

Over 1.5 1,33 22bet

18:00 Lazio – Roma, Italy 1

Ne treba trošiti reči o važnosti meča kao što je “Derby della Capitale” između gradskh rivala Lazia i Rome. Lazio se definitvno nalazi u loše momentu nako 4 meča u nizu bez pobede. Posle poraza od Milana i Galatasaraja, odigrali su dva puta nerešeno protiv Cagliaria i Torina, a upravo su se u poslednjem kolu protiv Torina spasili poraza golom sa penala Imobilea u prvom minutu sudijske nadoknade.

Roma dolaskom Mourinha za šefa stručnog štaba konačno deluje kao kandidat za Skudeto. Imaju 4 pobede iz 5 mečeva i igraju lep fudbal. Motor ekipe čini trio Abraham – Veretout – Pellegrini, a upravo će Pellegrini današnji meč zbog crvenog kartona u prošlom kolu protiv Udinesea. Njegov izostanak može usloviti promenu formacije sa standardnih 3-5-2 na 4-4-2, pa ostaje da se vidi hoće li Mourinho pojačati odbranu ili će Pellegrinia zameniti uvođenjem Larsena.

Kladionice daju podjednake šanse obema ekipama, a mi smo se odlučili da prednost damo Romi. Roma je u boljoj formi, imaju boljeg trenera koji ume da odigra na rezultat u velikim mečevima, tako da očekujemo da Vučica iz ovog derbija izađe neporažena.

X2 1,60 22bet

19:05 Hajduk Split – Lokomotiva Zagreb, Croatia 1

Poslednjih 5-6 godina Hajduk nije delovao konkurentije u borbi za titulu, kao ove sezone. Uspeli su da zadrže jezgro tima od prošle godine, a najveće pojačanje za Splićane je ostanak prve zvezde tima Marka Livaje.

Hajduk je na četvrtom mestu sa 16 bodova ali i 2 meča manje u odnosu na vodeći Osijek, i današnjim trijumfom bi se dodatno približili vrhu tabele. Nalaze se u dobroj formi i postigli su 14 golova na 8 odigranih mečeva, mada ukoliko žele da ostanu konkurentni moraće da poboljšaju skor na domaćem terenu koji nije baš najsjajniji. Lokomotiva je lepo krenula ove sezone, ali su odjednom totalno pali, i nalaze se u seriji od 4 meča na kojima su osvojili samo 1 bod.

Iako je delovalo da ove sezone mogu da se ravnopravno bore za jedno od mesta koje vodi u Evropu, poslednji rezultati ipak govore da će njihov realni domet ove godne biti sredina tabele. Hajduk bi trebao da iskoristi lošu formu gostiju i da se pobedom izjednači na drugom mestu sa Zagrebačkim Dinamom.

Na njihovim međusobnim duelima često bude dosta golova, a mi smo se danas obzirom na formu Hajduka i tradiciju odlučili da tipujemo na golove. Tačnije po najmanje 1 u oba poluvremena.

1+1+ 1,73 22bet

Ukupni koenficijent 3,68

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan