Tiket dana – nedjelja 27.11.2022

Srba331
27 studenoga, 2022
1011 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

14:00 Belgium vs. Morocco, World Cup

Belgija je u prvom kolu protiv Kanade stvorila veliki broj prilika za gol, ali moramo biti objektivni i reći da značajan broj tih pokušaja nije predstavljao veliku opasnost za kanadskog vratara. S druge strane, Maroko je pružio vrlo organiziran otpor Hrvatskoj i ne sumnjamo da će se braniti i u ovoj utakmici. Vjerujemo u to, jer osim dvije prilike za pogodak protiv Hrvatske, nisu ostavili dojam momčadi koja preferira ofenzivni stil igre. Belgija će biti jača za Lukakua, ali s obzirom na njegovu nedavnu formu, nismo previše sigurni koliko će pomoći svojim suigračima. Mogla bi ovo biti vrlo “dosadna” utakmica ako Marokanci uspiju nametnuti svoj ritam. Blagu prednost dajemo Belgijancima, ali nismo uvjereni da će lako doći do novih bodova.

Shots on target / Morocco + 2.5 AH @ 1,80

17:00 Croatia vs. Canada, World Cup

Eventualni neuspjeh mogao bi ozbiljno ugroziti plasman hrvatske reprezentacije u osminu finala. Očekivala se pobjeda Hrvata protiv Maroka, no u tom su dvoboju djelovali totalno izgubljeno i neorganizirano na terenu, što se ne bi smjelo dogoditi svjetskim viceprvacima. Kanada je ostavila solidan dojam protiv Belgije, ali ipak smatramo da u ovom trenutku nisu momčad koja bi mogla ugroziti hrvatsku reprezentaciju. Možda u ovom trenutku napadačka linija hrvatske reprezentacije ne izgleda sjajno, ali zato obrambena linija funkcionira dosta dobro, a mislimo da će iskustvo i kvaliteta hrvatskih braniča stvarati dosta problema kanadskim napadačima. Hrvatska mora smoći tu snagu kako bi zadržala šanse za daljnji plasman, jer ako budu čekali da odlučuju o svojoj sudbini protiv Belgije, lako bi se moglo dogoditi da Hrvatska svoj ovogodišnji nastup završi već u grupnoj fazi.

BTTS NO ( oba daju gol – ne ) @ 1,97

https://twitter.com/HNS_CFF/status/1596637892176125956?s=20&t=0D5ufOjoFhT0qqKpdbxM4w

20:00 Spain vs. Germany, World Cup

Prvo kolo u skupini E donijelo je neočekivane rezultate. Prije svega mislimo na pobjedu Japana protiv Njemačke. Moramo spomenuti i trijumf Šapanije protiv Kostarike rezultatom 7:0. Po našem mišljenju niti jedan od ova dva rezultata ne predstavlja pravu snagu Španjolske i Njemačke u ovom trenutku. Španjolska ima prilično pomlađenu momčad koju ne smatramo dovoljno dobrom za neki značajniji uspjeh. Istodobno, igrači Kostarike bili su dezorijentirani i kao da jedva čekaju kraj utakmice, što je pomoglo Španjolcima do uvjerljive pobjede. Njemačka je podcijenila Japan, a to je imalo vrlo visoku cijenu. Nijemci imaju preozbiljnu momčad da bi već završili natjecanje, pa vjerujemo da će protiv Španjolske pokazati svu svoju kvalitetu, iako su nezasluženo etiketirani kao autsajderi.

Germany X2 @ 1,70

Koeficijent: 6,03

Kladionica: 
22BET

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA 1 ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 3,76. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 28 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.