Tiket dana – nedjelja 28.05.2023.

Sportske
28 svibnja, 2023
1460 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jednu košarkašku utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Danas su naš izbor tri fudbalske i jedna košarkaška utakmica. Ukupni koeficijent iznosi 11,62.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem. To praktično znači da uplaćujete 3 tiketa, odnosno 3 sistema ( 2/4, 3/4 i 4/4 ). Ili prilikom uplate tiketa možete obeležiti sva 3 sistema u okviru jednog tiketa. Kako to izgleda u praksi možete videti ovde. Ukratko, sa 2 pogodjena meča vraćate deo uloženog novca, sa 3 pogođena meča ostvaruje se određena zarada, dok je osetniji profit moguć sa sva 4 pogođena para.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 28.05.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

18:00 Bayern vs Ulm, Nemačka BBL

Ulm je elimisao prošlogodišnjeg šampiona, i smatramo da iz tog razloga ne bi smeo biti podcenjen. Gosti su pokazali izuzetnu borbenost i karakter tokom četiri duela sa Albom iz Berlina, i moramo reći da će ekipa Bayerna imati velikih problema da zaustavi motivisane goste.

Bayern će danas biti bez Lučića, Rubita i Huntera, a za nas je to još jedan razlog više da verujemo da Ulm može “pokriti” hendikep od 10.5 poena. Ako Ulm u ovu utakmicu “uđe” na pravi način, nećemo se previše iznenaditi ako na kraju Bayern dobije ozbiljan šamar u lice.

Ulm +10.5 @ 1,75

17:00 Čukarički vs Radnički 1923, Srbija 1

Baš kao i Bayern juče, i Čukarički “živi” u nadi da će Vojvodina uspeti da trijumfuje protiv TSC-a. Uporedo sa tim, domaćem timu je potrebna najpre pobeda protiv Radničkog 1923 koji zaista nema nikakvih rezultatskih ambicija ali ni motiva.

Ovo bi veoma lako mogla biti utakmica u kojoj će na terenu “biti samo jedan tim”, a to je Čukarički. Videli smo da se Čukarički teško “vraća u život” nakon primljenog gola, a pritom domaći tim se nalazi u situaciji kada nema puno vremena za ispravljanje grešaka. To znači da jednostavno moramo “uzeti” koeficijent 2.05 koji nudi MozzartBet da će mreža golmana domaćeg tima ostati mirna danas.

Radnički 1923 Manje od 0.5 golova @ 2,05

17:30 Chelsea vs Newcastle, Engleska Premier League

Newcastle je uspeo da ostvari dugo sanjani san,a to je povratak u Ligu Šampiona. S druge strane, Chelsea je odigrao sezonu za zaborav, i koja se sa punim pravom može smatrati potpunim debaklom.

U poslednjem kolu ove sezone imamo situaciju da obe ekipe mogu biti rasterećene, a to znači da su golovi na Stamford Bridge-u veoma izgledni. Chelsea želi da se iskupi za ubedljiv poraz u prošlom kolu i da se od svojih navijača oprosti na pravi način, dok je za goste ovo utakmica u kojoj će biti bez solidnog broja igrača, i samim tim verujemo da će Newcastle imati znatno otvoreniji pristup.

Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 @ 1,80

23:30 Nacional Potosi vs Guabira, Bolivija 1

Nacional Potosi je u prošlom kolu neočekivano izgubio protiv Santa Cruz-a sa 2:0 i tako omogućio ekipi The Strongesta da stekne pet bodova prednosti. Domaći tim želi prvo mesto na tabli tako da “prostora” za grešku više nema i pobeda protiv sasvim prosečne ekipe Guabire je imperativ.

Zanimljiv je podatak da je prethodnih osam međusobnih duela ovih timova završeno sa najmanje tri postignuta gola. Takođe, na svim osam mečeva su i jedni i drugi uspevali da postignu po najmanje jedan gol. Kako domaći imaju velikih motiva večeras, tradicija bi se mogla nastaviti.

Prvo poluvreme 1+ & Ukupno 3+ @ 1,80

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni tečaj: 11,62 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: MOZZARTBET

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske