Tiket dana – nedjelja, 28.11.2021.

Dusan
28 studenoga, 2021
599 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 28.11.2021. godine

15:00 Šibenik – Dinamo, Hrvatska 1

Jako težak meč je Dinamo imao u četvrtak na Maksimiru protiv Genka u okviru Lige Evrope, a već danas gostuju neugodnom Šibeniku. Šibenik je kod kuće na 8 mečeva do sada uspeo da ostvari skor od 4 pobede, 1 remija i 3 poraza, uz gol razliku od 15 postignutih i 10 primljenih golova.

Malo su pokvarili taj učinak u poslednje vreme, ali je pobeda protiv Hajduka 2:0 pokazala da nisu ekipa za potceniti. Dinamo se muči u realizaciji, pa su tako na poslednja tri meča u svim takmičenjima dali samo 3 gola, dok su na poslednjih 5 mečeva u ligi protivnicima dali samo 7 golova. Dinamo je umoran i očekujemo meč u malo mirnijem tempu.

Under 3  /   1.61  22bet

15:00 Manchester City – West Ham, Engleska 1

Manchester City je na trećem mestu u ligi sa 26 osvojenih bodova, dok je West Ham na poziciji ispod sa 23 osvojena boda. City je ove sezone jedna od ekipa koja mnogo pažnje pridaje igri u odbrani, pa su na 12 dosadašnjih mečeva primili samo 6 golova.

West Ham je na strani odigrao 6 mečeva na kojima je primio samo 5 golova, pa možemo reći da će ovo biti duel dve kvalitetne odbrane. City je u sredu pobedio PSG kod kuće sa 2:1, dok je West Ham u gostima protiv Rapida slavio sa 2:0, tako da oba tima sa dobrim raspoloženjem dočekuju ovu utakmicu.

Četiri poslednja međusobna duela City-ja i West Hama su završena sa manje od 3.5, i uzveši u obzir formu kao i tradiciju, i na ovom meču tipujemo na mali broj golova.

Under 3.5   /   1,64  22bet

15:00 Lorient – Rennes, Francuska 1

Lorient u ovom trenutku ima samo 2 boda viška u odnosu na ekipe koje se nalaze u opasnoj zoni, i ovaj meč dočekuju na 14. mestu na tabeli sa 15 osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica. Nisu u najsjajnijoj formi, što se najbolje vidi iz podatka da su na poslednjih 5 odigranih utakmica u ligi uspeli da osvoje samo 1 bod.

Kod kuće igraju dosta tvrdo, i na 6 odigranih mečeva su postigli 7 i primili samo 5 golova. Rennes je trećeplasirana ekipa prvenstva sa 25 bodova iz 14 mečeva, i mogu se pohvaliti dobrom formom, jer su na poslednjih 5 mečeva osvojili 13 od mogućih 15 bodova.

Pobedom bi se popeli na drugu poziciju na tabeli, tako da ne sumnjamo da će biti dovoljno motivisani. Očekujemo da iskoriste loš momenat u kom se nalazi domaći tim, i dođu do nove pobede. Iako Lorient kod kuće igra tvrdo, danas im ne dajemo puno šansi protiv raspoloženog napada gostiju.

Goals Scored In Both Halves – Yes   /   1,76 22bet

18:00 Roma – Torino, Italija 1

Roma je zahvaljujući nešto lošijim partijama u poslednjih nekoliko kola anulirala sasvim solidne rezultate na početku ove sezone, pa su trenutno na petom mestu na tabeli sa 22 osvojena boda iz 13 odigranih mečeva. Kod kuće su na 6 odigranih mečeva upisali 4 pobede, 1 remi i 1 poraz, i nakon teških mečeva protiv Napolija i Milana konačno kod kuće igraju sa ekipom koja je po kvalitetu slabija od njih.

Romi je potrebna pobeda kako bi se povratilo poljuljano samopouzdanje, a ovaj meč dočekuju u odličnom raspoloženju obzirom da su pre 3 dana bili bolje od Zorye u Ligi Evrope sa čak 4:0. Torino je bliži opasnoj zoni nego pozicijama koje vode u Evropu, pa su tako uoči ovog meča na 12. mestu sa 17 osvojenih bodova nakon 13 odigranih utakmica.

U poslednjih 5 mečeva su uspeli da ostvare tri pobede i postignu 8 golova, pa možemo reći da su u usponu forme. Očekuje nas zanimljiv meč jer obe ekipe igraju brz i otvoren fudbal, a kako su prethodna 3 duela ovih timova bila sa po najmanje 4 gola, i na ovom duelu su za nas golovi ipak najsigurnija opcija.

Goals Scored In Both Halves – Yes   /   1,68 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 7.81 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 8 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan