Tiket dana – nedjelja, 31.07.2022.

Dusan
31 srpnja, 2022
1370 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedjelju 31.07.2022 godine

Levadia vs. Legion, Estonia Meistriliiga,15:30

Potpuno neočekivano Levadia je eliminirana od Hiberniansa s Malte u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Sada se moraju okrenuti borbi za naslov u domaćem prvenstvu, budući da im je to primarni cilj, a imaju 5 bodova manje od Flore.

Levadia je druga najučinkovitija momčad lige sa 48 postignutih golova, od čega su na domaćem terenu u 10 utakmica zabili čak 28. Također, na domaćem terenu primili su samo 5 golova, što dovoljno govori da je razlika u kvaliteti drastična. u usporedbi s ostalim momčadima u ligi.

U goste im dolazi ekipa Legije koja je u zoni ispadanja, a koja je ujedno i treća najlošija po obrambenom učinku. Ovo je izvrsna prilika da se domaći uvjerljivom pobjedom vrate u borbu za naslov, ali i vrate poljuljano samopouzdanje.

First half over 1.5 ( 1.96 )

https://twitter.com/LevadiaFCI/status/1552769441724829696?s=20&t=Gu6Ja9bbMT9R50PPmZx2fA

Kisvarda vs. Debrecen, Hungary OTP, 15:45

Kišvarda u dobrom raspoloženju počinje natjecanje u novoj sezoni mađarskog prvenstva. Prije tri dana uspjeli su eliminirati nesretni Kairat u borbi za plasman u Ligu konferencija i moramo reći da su napravili veliki korak naprijed prema željenom cilju, a to je europska jesen.

Prošle sezone bili su praktički nepobjedivi kod kuće. S osvojenih 36 bodova nakon 16 odigranih susreta ostvarili su najbolji učinak u ligi koji je pratila čak 32 postignuta pogotka, odnosno 2 pogotka u prosjeku po utakmici.

Nema sumnje da će ove sezone domaći teren biti njihovo najjače oružje, pa je za očekivati ​​da će novu sezonu otvoriti povoljnim rezultatom.

Debrecen je prošlu sezonu očekivano završio kao sedmoplasirani na ljestvici, što je također dobar rezultat s obzirom da su bili treća najlošija momčad lige po obrambenom učinku. U gostima su u 17 utakmica čak 29 puta vadili loptu iz svoje mreže pa je vidljivo da im gostovanja nisu jača strana.

Mišljenja smo da je domaća ekipa puno bliža pobjedi u ovom susretu, ali mi ćemo ipak ići na golove imajući u vidu ofenzivne kvalitete Kišvarde.

Over 2.5 ( 1.93 )

Hradec Kralove vs. Slavia Prague, Czech 1. Liga 16:00

Domaćin je prošle sezone bio najlošiji u play-off zoni te ostao na čak 24 boda od plasmana u Europsku ligu. Momčad iz Hradeca bila je među momčadima s najvećim brojem neodlučenih rezultata u ligi, a ovakav način igre pratili su problemi s golovima.

U 35 odigranih susreta postigli su samo 44 gola, a uz tako skroman ofenzivni učinak teško je očekivati ​​konkretnije rezultate.

Slavija se prošle sezone borila za naslov, ali je potpuno posustala u finišu. Ostali su na drugom mjestu na tablici sa sedam bodova manje od prvaka Plzena. S čak 80 postignutih golova bili su najučinkovitija momčad lige, no to im nije pomoglo u osvajanju trofeja.

Slavija je u dvoboju sa St Josephsom postigla čak 11 golova i time dala naslutiti da će i ove sezone igrati u vrlo ofenzivnom ritmu.

Ipak, mišljenja smo da je prva prvenstvena utakmica puno teža i napornija od utakmica s praktički amaterskom momčadi Gibraltara, pa ovaj put očekujemo nešto sporiji tempo.

BTTS NO ( 1.85 )

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1553313759627722753?s=20&t=MOkTmkuFOmKL9rQIoatELw

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 7.00, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 7 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan