Tiket dana – petak 01.07.2022.

Dusan
1 srpnja, 2022
434 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

I u petak 01.07.2022. naš tiket dana činiće tipovi sa košarkaških i teniskih događaja. Ovog puta dominiraće prognoze iz muškog dela žreba na Wimbledonu, a poslednji meč na tiketu će biti iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci 2023. godine.

12:00 Nikoloz Basilashvili – Tim Van Rijthoven, ATP Wimbledon

U petak će biti odigrani prva polovina mečeva 3. kola među muškarcima na Wimbledonu, a jedan od najzanimljivijih mečeva dana biće između Gruzijca Nikoloza Basilashvilija i najvećeg iznenađenja travnatog dela sezone Holanđanina Tima Van Rijthovena.

Gruzijski teniser je u prve dve runde bio bolji od Rosola sa 3-2 (6-7, 7-6, 3-6, 6-3, 6-3) i Halysa sa 3-1 (7-6, 0-6, 7-5, 7-6). Što se može zaključiti iz rezultata, igrao je prilično promenljivo i zaista su velike amplitude oscilacija u njegovoj igri.

U nekoliko gemova je maksimalno fokusiran i pravovremen na svakoj loptici, a onda uslede “žute minute” kada ga ništa ne interesuje. U ovom meču će morati periode takve igre da svede na minimum, jer je rival u fantastičnoj formi.

Za Tima Van Rijthovena niko nije čuo do početka travnate sezone ove godine. Onda je ovaj Holanđanin dobio specijalnu pozivnicu za turnir u Hertogenbošu, u svojoj domovini. Iako u tom trenutku nije bio ni među najboljih 300 igrača na svetu, on je osvojio pometnuti turnir, a u finalu je prilično lako savladao Daniila Medvedeva 2-0 (6-1, 6-4).

Sa sjajnim partijama je nastavio i na Wimbledonu. U prvom kolu je rutinski rešio Delbonisa sa 3-0, a u drugom kolu bio bolji od 15. nosioca Reillya Opelke posle velike borbe sa 3-1 (6-4, 6-7, 7-6, 7-6). Interesantno je da nijednom nije izgubio svoj servis protiv Amerikanca.

Total Games Over 36.5 / 1.65

14:30 Tommy Paul – Jiri Vesely, ATP Wimbledon

Još jedan igrač koji je u vrlo dobroj formi na travi je Amerikanac Tommy Paul. Nakon četvrtfinala u Queen’s Clubu i Istburnu, ovaj teniser je u prva dva kola na Wimbledonu eliminisao Fernanda Verdasca sa 3-0 (6-1, 6-2, 7-6) i Adrian Mannarina (6-2, 6-4, 6-1), a oba rivala je “rešio” prilično lako i ubedljivo. Naročito francuskog tenisera, koji ima ogromno iskustvo igranja na travi.

U trećoj rundi će naspram sebe imati interesantnog igrača iz Češke. Jiri Vesely je u prvoj rundi pobjedio Coriu sa 3-0 (6-3, 6-2, 7-6), da bi u drugoj posle velike drame bio bolji od dželata Huberta Hurkacza, Alejandra Davidovicha Fokine sa 3-2 (6-3, 5-7, 6-7, 6-3, 7-6).

On je naročito dobro odigrao super tie break u poslednjem setu kada je pri zaostatku od 6-7 dobio četiri poena u nizu i tako se plasirao u sledeću rundu.

Iako bookmakeri favorizuju Tommya Paula, mišljenja smo da će ovo biti izjednačen duel, te da Amerikanac nije mnogo bolji teniser od Jirija Veselog. Stoga je naša prognoza da će se igrati makar četiri uzbudljiva seta.

Total Games Over 36.5 / 1.61

18:00 Bulgaria – Lithuania, FIBA World Championship

“Arena Samokov” u istoimenom gradu biće popriše duela pretposlednjeg kola preliminarne faze kvalifikacija za Mundobasket. Litvanci su jedina neporažena selekcija nakon četiri odigrane runde, pa su se već kvalifikovali za narednu fazu, ali se svi bodovi prenose u sledeću, pa košarkaši ove baltičke zemlje neće doći turistički u Bugarsku.

Sa druge strane, Bugarima “gori pod nogama”, budući da imaju samo jednu pobedu, uz tri poraza, pa će novim neuspehom sebi dodatno zakomplikovati situaciju i naći se na rubu eliminacije.

Stoga treba očekivati bugarske reprezentativce na gornjoj granici svojih mogućnosti, rešene da po svaku cenu “ostanu u životu”. Napadački kvalitet ovog tima nije impresivan, pa će se truditi da ofanzivno samopouzdanje crpe iz kvalitetne odbrane.

Ni Litvanci ne mogu da se pohvale individualnim kvalitetom, jer NBA igrači neće igrati u ovom meču, tako da ne očekujemo previše efikasan i dinamičan susret.

Total Points Under 158.5 / 1.7

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.5, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI 35 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan