Tiket dana – petak, 02.09.2022.

Alex
1 rujna, 2022
1241 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

U četvrtak je startovao dugo iščekivani Eurobasket, pa će naš tiket dana za petak 02.09.2022. biti sastavljen od košarkaških tipova. Tačnije, od igre poeni igrača, koja je jako popularna kada su ovakva takmičenja na snazi. Selektirali smo dvojicu igrača od kojih očekujemo visoku poentersku produktivnost.

14:00 Finland – Israel, Eurobasket

U premijernom meču drugog dana takmičenja, a ujedno i grupe D, u Pragu će se sastati Finska i Izrael. Interesantno je da su se ove dve ekipe sastale prošle sedmice u okviru kvalifikacija za Mundobasket. Finci su slavili kao domaćini 79-73 na krilima sjajnog Laurija Markkanena, koji je postigao 28 poena i imao 9 skokova.

Naš izbor sa ovog meča biće najbolji i najtalentovaniji igrač Izraela. Reč je o Deniju Avdiji, krilnom košarkašu Washington Wizardsa i velikoj nadi izraelske i evropske košarke.

Izraelci su na ovaj turnir poslali relativno mlad sastav, koji ima nekoliko nadarenih i mladih igrača. Tu su Blat, Zoosman, Sorkin, a svakako je Avdija projektovan za lidera nove generacije.

Deni uživa veliku slobodu kod stručnog štaba i očekujemo da ispali dvocifreni broj šuteva. Budući da je najbolji igrač, te da je ovaj meč rezultatski veoma važan za Izraelce, očekujemo da će na terenu provesti bar 30 minuta. Finci nemaju preterano dobre defanzivce na krilnim pozicijama, tako da ne bismo bili iznenađeni ako Avdija završi meč sa 15+ ubačenih poena.

Deni Avdija Total Points Over 13.5 / 1.87

17:00 Croatia – Greece, Eurobasket

U derbiju drugog dana turnira i jednom od najuzbudljivijih i najkvalitetnijih mečeva čitave grupe C, koplja će ukrstiti Hrvatska i Grčka. Hrvati su, nakon katastrofalnih rezultata u poslednjih nekoliko godina, željni dokazivanja da još uvek spadaju u evropski vrh. Sa druge strane, Grci predvođeni Giannisom Antetokounmpom spadaju među najveće favorite za zlato i prilično motivisani dolaze u Milano, gde će biti odigrani svi mečeve ove grupe.

Hrvati su za ovaj turnir okupili najjači tim. Nema jedino Antea Žižića, ali osim centra Anadolu Efesa, svi su na okupu. Tu su Bogdanović, Hezonja, Zubac, Šarić, a Hrvatski košarkaški savez je za ovaj turnir naturalizovao Jalena Smitha, bek berlinske Albe. Budući da Hrvatska neće učestvovati na Mundobasketu naredne godine, makismalan fokus ekipe biće na ostvarivanje što boljeg rezultata na kontinentalnom šampionatu.

Bojan Bogdanović će, kao i ranijih sezona, biti lider Hrvatske. Popularni Babo je mnogo puta ranijih godina igrao na gornjim granicama svojih mogućnosti u “kockastom” dresu i beležio neka neverovatna individualna ostvarenja. No, timski uspesi su izostali.

Očekujemo da će košarkaš Utah Jazz biti fokusiran i usredsređen da već na prvom meču odigra na optimalnom nivou. Smatramo da su bookmakeri za nekoliko poena promašili marginu za nekoliko poena, te da Bogdanović vrlo lako može postići 20 ili više poena.

Bojan Bogdanović Total Points Over 16.5 / 1.87

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM  KOEFICIJENTOM 3.5, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI SOLIDNIH 25 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.