Tiket dana – petak, 03.12.2021.

Dusan
3 prosinca, 2021
400 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 03.12.2021. godine

15:00 Chennaiyin – East Bengal, Indija 1

Chennaiyin je sa dve pobede krenuo u ovu sezonu, i sa 6 osvojenih bodova zauzimaju treće mesto na tabeli Indijskog šampionata. U prvom kolu su na gostovanju bili bolji od ekipe Hyderbad-a sa 1:0, dok su u prošlom kolu ponovo u gostima savladali North East Utd sa 2:1.

East Bengal je već na početku sezone pokazao da ovogodišnji dometi neće biti previsoki, obzirom da su u prva dva kola doživeli dva ubedljiva poraza. Kod kuće su poraženi od Mohu Bagana sa 3:0, da bi zatim na gostovanju protiv Odishe pretrpeli poraz sa neuobičajnih 6:4.

Chennaiyin će se tek u ovom kolu predstaviti navijačima na svom terenu, i ne sumnjamo da će biti motivisani da dobrom igrom dođu do prve ovesezonske pobede na svom terenu. East Bengal igra dosta otvoren fudbal i bez kalkulacija, pa stoga možemo očekivati da će i danas odigrati ofanzivno.

Domaća ekipa je favorit, i sigurni smo da će ovo biti još jedan uzbudljiv meč sa većim brojem golova.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,68  meridianbet

16:00 Shakhtar – Lviv, Ukrajina 1

Shakhtar je prilično neslavno završio ovosezonsko učešće u Ligi Šampiona, pa se sada mogu posvetiti borbi za titulu u domaćem šampionatu. Trenutno su na drugom mestu sa 41 osvojenim bodom, koliko ima i Dinamo, i do samog kraja sezone možemo očekivati veliku borbu između ovih timova.

Na 16 odigranih mečeva su postigli 41 i primili samo 8 golova, a dok su kod kuće na 8 mečeva postigli 23 i primili 6 golova. Lviv je 12. mestu sa 16 bodova iz isto toliko utakmica, i imaju 5 bodova viška od Odesse koja je u opasnoj zoni.

Iako su uspeli da ostvare 3 pobede u poslednja 4 meča, smatramo da nisu u ovom trenutku ekipa koja se može suprotstaviti Shakhtaru na adekvatan način. Domaći tim nije u situaciji da sebi sme dopustiti luksuz prosipanja bodova, tako da bi na ovom meču sigurna igra Shakhtara trebala pokazati razliku u kvlitetu između ovih timova.

Na poslednja 4 meča između  Shakhtara i Lviva je bilo dosta golova, a kako Shakthar konačno može odigrati raterećeno, očekujemo da će i ova utakmica i efikasnija.

Over 2.5  / 1,53  meridianbet

18:00 Kasimpasa – Besiktas, Turska 1

Kasimpasa je na pretposlednjem 19. mestu sa samo 10 osvojenih bodova iz 14 odigranih mečeva, i trenutno zaostaju 5 bodova za prvom ekipom koja je “iznad crte”. Kod kuće su na 7 odigranih utakmica uspeli da ostvare 2 pobede, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku od 10 postignutih i 10 primljenih golova.

Besikas je dosta slabije rangiran nego što se očekivalo pred početak ove sezone, i ovaj meč dočekuju na 10. mestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica. Do sada su postigli i primili po 21 gol, i spadaju u red efikasnijih ekipa u ligi.

Na ruku im ne ide to što su u evidentnom padu forme, i na poslednja 4 meča su sva 4 puta poraženi. I jednima i drugima su bodovi preko potrebni, pa iz tog razloga možemo očekivati dosta ofanzivniji pristup.

Na 8 od poslednjih 10 međusobnih duela Kasimpase i Besiktasa je igra “Oba tima daju gol i 3+” bila dobitna, tako da ćemo uzevši u obzir važnost meča i tradiciju, i na ovom meču tipovati na golove.

BTTS & Over 2.5  / 1,92  meridianbet

20:00 Paks – Honved, Mađarska 1

Paks je šestoplasirana ekipa u ligi sa 18 bodova iz 14 mečeva, ali su uprkos relativno skromnim rezultatima uspeli da se izdvoje kao ekipa koja igra najlepši i najefikasniji fudbal u ligi.

Na 14 mečeva su uspeli da postignu 33 i prime 28 golova, što ih sa prosekom od 4.4 gola po meču stavlja na vrh tabele po pitanju efikasnosti. Honved je sa 16 bodova iz 14 mečeva na poziciji broj 7, i do sada su uspeli da ostvare 5 pobeda, 1 remi i 8 poraza.

I oni se mogu pohvaliti epitetom brze i efikasne ekipe, pa su tako na 14 mečeva postigli 25 i primili 27 golova, i sa prosekom od 3.9 golova po meču zauzimaju treće mesto na listi najefikasnijih ekipa lige. Kako i jedna i druga ekipa neguju brzu i efikasnu igru, golovi ni na ovom meču ne bi trebali izostati.

BTTS & Over 2.5  / 1,64  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 8.09 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 8 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan