Tiket dana – petak 05.07.2024

Alex
5 srpnja, 2024
937 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za četvrtak 05.07.2024. odabrali smo dve nogometne i jednu tenisku prognozu. Ukupna kvota kada je tiket dana u pitanju je 4.73.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 05.07.2024. godine.

TIKET DANA 05.07.2024

22bet

14:00 – Struff vs Medvedev

Bit će ovo vrlo težak ispit za Medvedeva. Struff je kvalitetan igrač i opasan protivnik na svakoj vrsti podloge. Posebno je opasan na travi zbog jakog i preciznog servisa. Bit će ovo dug meč s mnogo osvojenih gemova na svoj servis.

over 40.5 @ 1.85

18:00 – Spain vs Germany

Iako su Španjolska i Njemačka demonstrirale napadački nogomet i obje ekipe žele postići što više golova, vjerujemo da će ovo biti utakmica s puno taktičkog nadmudrivanja.

Outcome Of The First Half Or The Match X – Yes @ 1.62

21:00 – France vs Portugal

Obrambene linije Francuske i Portugala funkcionirale su besprijekorno od prvog meča na turniru. Francuzi su primili samo jedan gol na turniru i to iz penala, dok su Portugalci također primili jedan gol kada je na terenu bila početna postava. U meču protiv Gruzije igrala je druga postava.

Outcome Of The First Half Or The Match X – Yes @ 1.58

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 05.07.2024

14:00 – Struff vs Medvedev / over 40.5 @ 1.85

18:00 – Spain vs Germany / Outcome Of The First Half Or The Match X – Yes @ 1.62

21:00 – France vs Portugal / Outcome Of The First Half Or The Match X – Yes @ 1.62

Vrijeme početka prve utakmice: 14:00

Ukupni koeficijent: 4.73

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Četvrtak 04,07.2024) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22BET

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.