Tiket dana – petak, 05.08.2022.

Alex
4 kolovoza, 2022
1488 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Nova fudbalska sezona se postepeno zahuktava. U petak 05.08.2022. startuje nekoliko izuzetno zanimljivih liga, pa će vikend pred nama biti i te kako bogat fudbalskim sadržajem. Shodno tome, naš tiket dana čine fudbalski tipovi iz engleskog, portugalskog i francuskog šampionata, a ukupna kvota je 4.8.

21:00 Lyon – Ajaccio, France, Ligue 1

U premijernom susretu nove sezone francuskog prvenstva sastaće se Lyon i Ajaccio. Iza domaćeg sastava je jedna od najlošijih sezona u novijoj istoriji kluba. Oni su prethodnu takmičarsku godinu završili na 8. mestu, što je poražavajući plasman za redovnog učesnika evropskih takmičenja.

Kako se to ne bi ponovilo, oni su doveli dva renomirana pojačanja. Stigao je Alexander Lacazette iz Arsenala, te Corentin Tolisso iz Bayerna, a obojica su iskusni i provereni igrači, koji će umnogome poboljšati kvalitet igre Lyona. Igrači ove ekipe su u pripremnom periodu odigrali sedam mečeva, pobedili na tri, a u generalnoj probi protiv Intera iz Milana odigrali su nerešeno 2-2.

Ajaccio je prošle sezone bio drugoligaš, ali je osvojio drugo mesto što mu je obezbedilo povratak u društvo najboljih. Oni su drugoj ligi ostvarili 22 pobede i 9 remija na 38 utakmica, pa su se nakon osam godina odsustvo vratili u elitu. Oni su poslednji put igrali protiv Lyona u francuskom Kupu 2021. i nisu dobro prošli budući da su poraženi 1-5.

Lyon To Win And Total Goals Over 1.5 – Yes / 1.56

21:00 Crystal Palace – Arsenal, England, Premier League

Na otvaranju nove premijerligaške sezone gledaćemo derbi Londona između domaćeg Crystal Palacea i gostujućeg Arsenala. I jedni i drugi igrali su sjajno u periodu koji je prethodio novoj takmičarskoj godini, tako da nas očekuje uzbudljivih 90 minuta fudbala.

Crystal Palace uspeo je da sačuva okosnicu tima od prošle sezone. Opet će pokretačka snaga tima biti Wilfried Zaha, koji je bio fenomenalan u predsezoni sa pet golova i tri asistencije, a društvo u napadu će mu praviti Ayew i Edouard, dok će šansu sa klupe vrebati iskusni Benteke.

Sa druge strane, Arsenal je igrao neverovatno dobro na pripremama. Izabranici Mikela Artete pobedili su na šest od sedam prijateljskih utakmica (jedino su poraženi od Brentforda), pa ova ekipa sa puno optimizma ulazi u novu sezonu. Novajlije Gabriel Jesus i Oleksandr Zinchenko su se momentalno uklopile, dok su i starosedeoci Saka, Martinelli, Odegaard, Partey u dobroj formi.

Arsenal Total Goals Over 1.5 / 1.9

21:15 Benfica – Arouca, Portugal Premiera Liga

U petak startuje nova sezona i u Portugalu. Na otvaranju će lisabonska Benfica dočekati Aroucu, što će biti idealna prilika da domaći fudbaleri nastave sa sjajnim partijama ovog leta.

Izabranici trenera Rogera Schmidta, koji je ovog leta seo na klupu tima nakon dobro odrađenog posla u PSV-u, su igrali odlično na pripremama. Pobedili su u svih pet mečeva, a neki od sparing partnera bili su zvučni klubovi kao što su Newcastle, Fulham, Nice… Sa odličnim izdanjima nastavili su i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde su u prvoj utakmici trećeg kola bili bolji od danskog Midtjyllanda sa 4-1 na domaćem terenu i tako već u prvom meču rešili pitanje pobednika.

Sa druge strane, Arouca skromno ulazi u novu sezonu. Cilj ovog tima, je kao i prethodnih, opstanak. Oni su za dlaku izbegli ispadanje lani, za dva boda, a bili su jedna od najneefiaksnijih timova u čitavoj ligi sa svega 30 golova. Budući da se ništa drastično nije promenilo tokom leta, ovaj tim će se verovatno ponovo boriti da očuva status u elitnom društvu.

Benfica -1.5 / 1.62

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.8, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SKORO 40 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.