Tiket dana – petak, 10.12.2021.

Dusan
10 prosinca, 2021
512 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 10.12.2021. godine

18:00 Istra – Dragovoljac, Hrvatska 1

Istra je sa prednošću od 8 bodova u odnosu na Dragovoljac relativno mirna, ali bi pobeda Dragovoljca na ovom meču mogla okrenuti stvari, i smanjiti razliku među njima na samo 5 bodova 17 kola pre kraja. Obe ekipe igraju otvoren fudbal, ali imaju defanzivnih problema, što se najbolje vidi po broju primljenih golova.

Istra je ove sezone 11 od 18 puta „išla“ u Over 2.5, dok je Dragovoljac to učinio 10 puta na 18 mečeva.

Dragovoljac nema šta da čeka, već ofanzivnom i otvorenom igrom mora napasti sva 3 boda, a ove sezone smo u tim situacijama na njihovim mečevima videli dosta golova. Imajući u vidu defanzivne probleme koje imaju oba tim, za nas je najrealnija opcija da će i jedni i drugi postići makar po 1 gol, što znači da bi u oba poluvremena trebalo biti golova.

1-3 & 1-3 ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 a najviše 3 gola )  / 1,95  meridianbet

20:00 Monaco – Olimpia Milano, Euroleague

Monaco je na trećem mestu liste najofanzivnijih timova takmičenja sa prosekom od 81 postignutog poena po meču, ali su po pitanju igre u odbrani jedna od najslabijih ekipa, koja protivnicima dozvoljava 82.5 poena u proseku po utakmici.

Milano je jedna od najboljih ekipa što se tiče uspešnosti u šutu za tri poena ( 9.2 pogođenjih šuteva za tri poena po meču ), tako da će to biti velika prednost za njih obzirom da će najbolji igrač domaćeg tima Mike James najverovatnije propustiti ovaj duel. Iako obe ekipe žele da prekinu niz negativnih rezultata, prednost ipak dajemo gostujućoj ekipi.

Milano je ove godine jedan od glavnih kandidata za samu završnicu takmičenja, i mišljenja smo da sebi ne mogu dozvoliti taj luksuz da i na ovom meču pretrpe poraz. Videli smo na početku ove sezone da mogu odigrati mečeve na vrhunskom nivou, i pravo je vreme da se vrate na pobednički put.

Olimpia Milano -3.5 AH  / 1,71  meridianbet

20:45 Genoa – Sampdoria, Italija 1

Đenova ulazi u ovaj meč pošto je izgubila 6 i remizirala na 3 od poslednjih 9 mečeva na Stadio Comunale Luigi Ferraris, dok nisu uspeli da postignu gol u 5 od svojih 6 poslednjih utakmica u ligi. Zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa svega 10 osvojenih bodova iz 16 odigranih mečeva.

Sampdorija ovo gostovanje dočekuje u nešto boljoj formi, obzirom da su osvojili 15 bodova iz dosadašnjih 16 mečeva, uključujući 2 pobede u poslednja 4 ligaška gostovanja. Sampdorija je izgubila 5 od poslednjih 7 mečeva, a u poslednja dva meča su poraženi od Forentine i Lacija, oba puta sa po 3:1.

Golovi su bili uobičajena pojava u nedavnim mečevima Sampdorije, i Sampdorija je ekipa koja je odigrala u gostima čak 13 puta sa više od 2,5 postignuta gola u poslednjih 14 ligaških utakmica. Obema ekipama su bodovi preko potrebni, tako da očekujemo veoma otvoren meč, pa iz tog razloga golovi ne bi smeli izostati.

1-3 & 1-3 ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 a najviše 3 gola )  / 2,09  meridianbet

21:00 Barcelona – Real Madrid, Euroleague

Iako imaju jedan od najboljih ofanzivnih timova u Evropi, snaga Barselone je prvenstveno u dobroj odbrani na kojoj insistira Šarunas Jasikevičijus. Iako imaju nekoliko značajnih izostanaka, uvek su favoriti kod kuće i pokazali su u poslednjih nekoliko nedelja da mogu da igraju bez Higinsa i Kalatesa.

Real Madrid dosta zavisi od šuta, a Barselona je vrlo sposobna da dobrom odbranom smanji procenat uspešnosti protivnika. Centar Reala Valter Tavares će sigurno praviti probleme Barseloni i glavni zadatak domaćih biće da ga zaustave. Ako uspeju, verovatno će trijumfovati. Očekujemo tvrd i neizvestan meč, sa manjim brojem poena.

Under 155.5  / 1,69  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 11.78 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET U PUNOM SISTEMU BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan