Intro

Tiket dana – petak 12.06.2020

tiket dana

Tokom pauze izazvane zbog Corona Pandemije (COVID-19), retko je bilo dovoljno utakmica da se igra Tip Dana, a kamoli da se sastavi valjan Tiket dana! Međutim, fudbal se vratio na velika vrata i sada kada se igra već blizu 20 prvenstava, imamo vikendom dovoljno utakmica da sastavimo jedan vrlo interesantan tiket. Uspeli smo da pronađemo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 10 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana vikenda od 12.06.2020. godine do 14.06.2020. godine

Valencia – Levante, Španska La Liga, 12.06.2020

La Liga se vraća na terene poslo skoro tri meseca i na Mestalji Valencija dočekuje ekipu Levantea. Domaća ekipe se nalazi na 7-oj poziciji tabele, ali forma je pre pause bila jako loša jer su pobedili samo jednom u poslednjih osam mečeva. Levante sa druge strane je imao svojih problema, pošto su izgubili na šest od poslednjih devet mečeva. Kako je ovo prva utakmica posle pause, sumnjamo da su obe ekipe u top formi, a Levante je pokazivao u prošlosti da može da bude tvrd orah za bilo koju ekipu. Smatramo da je kvota preniska na Valenciju i smatramo da ovde može doći do iznenađenja, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Levante +1 AH (da Levante ne izgubi sa više od dva gola razlike) sa kvotom 1.68

Bayern Munich – Borussia M’Gladbach, Bundesliga, 13.06.2020

Verovatno najzanimljivija utakmica ovog kola Bundeslige igra se na Alianz Areni, gde Bazern Munich dočekuje nezgodnu ekipu Borussia M’Gladbach. Bayernu će ovo biti četvrta utakmica u 11 dana, pošto su u midweek igrali Kup Nemačke, a na ovom susretu neće biti Lewandowskog, Mullera, Coutinha, Gnabrija i još nekoliko igrača, dok sa druge strane gosti dolaze bez Plea i Emboloa, vrlo važnih napadača. Obe ekipe su u top 5 najboljih defanzivnih ekipa. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Under 3.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili manje golova) sa kvotom 1.88

Gwangju – Busan I Park, Korea 1 Liga, 14.06.2020

Prva liga Republike Koreje je tek počela, odirgano je pet kola, ali mi redovno pratimo utakmice iz ovog interesantnog šampionata. Igraćemo duel dve ekipe sa začelja tabele, gde Gwangju dočekuje ekipu Busan I Park. Iako Gwangju ima osvojenih tek četiri bode, vrlo su nezgodna ekipa, koja ima odličnog napadača u vidu brazilca Felipea koji sa svojih skoro dva metra dominira na obe strane terena. Iako nismo spremni da rizikujemo čistu pobedu domaće ekipe, idemo sa sigurnijom varijantom ovde, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Gwangju 0 AH (da Gwangju ne izgubi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.82

Rapid Vienna – Wolfsberger, Austrija 1 Liga, 14.06.2020

Austrijska liga je poznata kao liga u kojoj se svake nedelje dešavaju iznenađenja i da gotovo svaka ekipa može da iznenadi. Upravo se to deilo u midweek, kada je veliki favorit Wolfsberger vodio u 35 minutu protiv Hartberga 2-0 i dominirao terenom, da bi se desio totalni kolaps i da bi tu utakmicu izgubili 2-4. Na istoj je važan defanzivac dobio crveni karton, te imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola) sa kvotom 1.57 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 9.02 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 90.2 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news