Tiket dana – petak, 15.04.2022.

Dusan
15 travnja, 2022
599 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

 Više nego zanimljiva ponuda obzirom da je danas petak, pa smo za Vas pronašli nekoliko mečeva koji su man privukli dosta pažnje. Na našem današnjem tiketu možete pronaći mečeve od borbe za opstanak u srpskoj Superligi do borbe za Ligu Konferencija u hrvatskoj HNL, preko Serie A i ABA lige.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 15.04.2022. godine

16:30 Radnik Surdulica – Radnički 1923, Srbija 1

Gledajući ponudu kladionica, ne možemo se baš složiti sa činjenicom da je Radnik toliko bolji da bi bio favorit na ovom meču, naročito jer na svom terenu dočekuje Kragujevački Radnički. Radnički je ako izuzmemo poraz od Zvezde u prošlom kolu sa 4:1 značajno napredovao dolaskom Lalatovića na klupu, i pokazao da nije ekipa koja se sme olako potceniti.

Igraju veoma čvrsto sa većim posedom lopte, veoma često kontrolišu čitav tok utakmice, jednom rečju igraju organizovano i disciplinovano. Obzirom da je krenuo plej aut, verujemo da će se obe ekipe maksimalno boriti za svaki bod pa tako ipak prednost moramo dati kragujevčanima, koji su na nas ostavili mnogo bolji utisak.

Radnički 1923 +1.5 AH  ( 1.33 )

18:00 Alba – Ulm, Nemačka 1 košarka

Od početka aprila, košarkašima Albe će ovo biti sedma utakmica u nizu, što praktično znači da igraju utakmice u ritmu na svaka dva dana. U takvim okolnostima jednostavno mora doći do umora, ma koliko god protivnik bio jak ili slab. Ovo će biti duel četvrtoplasirane i petoplasirane ekipe na tabeli, a kako oba tima imaju ambiciju da plej of dočekaju na što boljoj poziciji, očekujemo veliku borbu, iako je prema kladionicama Ulm veliki autsajder.

Ulm +15.5 AH ( 1.33 )

19:00 Spezia – Inter, Seria A

Kockao se Inter sa svojom sudbiom više puta ove sezone, i zahvaljujući kiksu Milana u prošlom kolu opet ima realne šanse da osvoji titulu. Kako imaju jedan odigran meč manje, pobedom bi makar privremeno ponovo došao na lidersko mesto, i u zaostalom meču koji ima da odigra bi imao šansu da ode na velikih +4.

Bez ikakve dileme, Inter je mnogo kvlitetnija ekipa, a kako Spezia nema preteranih takmičarskih motiva, verujemo u sigurnu pobedu ekipe iz grada mode.

Inter ML  ( 1.36 )

19:00 Partizan – Cibona, Aba liga košarka

„Balkanski klasik“ će večeras biti odigran u Beogradu, a ekipa Partizana apsolutno zasluženo ima epitet velikog favorita. Opšti je utisak da crno beli dižu formu pred najvažnije utakmice u sezoni, tako da sigurno neće propustiti priliku da pred svojim navijačima odigraju u prepoznatljivom ritmu.

Cibona je u prošlom kolu nakon velikog zaostatka uspela da preokrene meč protiv favorizovane Cedevita Olimpije, ali to nije znak da bi se crno beli trebali zabrinuti. Očekujemo atraktivan meč u nešto bržem ritmu, a samim tim i nešto većim brojem poena. Domaći tim nema problema sa realizacijom u poslednje vreme, tako da su poeni više nego izgledni.

Over 146.5  ( 1.29 )

19:00 Hajduk Split – Gorica, Hrvatska 1

Hajduk je tokom većeg dela sezone bio jedan od ozbiljnijih kandidata za osvajanje titule, ali je u duelima sa direktnim konkurentima totalno podbacio, tako da će borba za Evropu za ekipu sa Poljuda biti realni domet ove sezone.

Hajduk vodi veliku borbu sa ekipom Rijeke za treće mesto na tabeli, tako da nema prava na puno grešaka u nekoliko preostalih utakmica, obzirom da ima samo jedan bod prednosti. Gorica ne može ni gore a ni dole, tako da praktično nemaju nikakvih takmičarkskih motiva, i ne bi trebali pokazati preteranu želju za pozitivnim rezultatom na današnjem meču.

Hajduk sada sam odlučuje o svojoj sudbini, pa očekujemo da će maksimalno ozbiljno shvatiti svoj položaj, i odigrati dovoljno kvalitetno za nova tri boda.

Over 0.5 second half  ( 1.22 )

SVE KVOTE SU IZ kladionice bet365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.79 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan