Tiket dana – petak, 16.09.2022.

Alex
15 rujna, 2022
1703 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali mi smo odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Stoga mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca dok pratite naše besplatne tipove. To radimo kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

U petak su na programu polufinalni mečevi Eurobasketa, nakon kojih će biti poznato ko će se boriti za tron Evrope. Četvrtfinalni mečevi su bili fantastični i puni uzbuđenja. Mečeve po sličnom scenariju očekujemo i u petak.

Stoga smo za vas spremili tiket dana sastavljen od igrača sa ovog meča. Očekujemo poentersku produktivnost jednog Francuza, kao i skakačku dominaciju jednog španskog košarkaša.

17:15 Poland – France, Eurobasket

Poljaci su napravili najveću senzaciju u četvrtfinalu i eliminisali Slovence. Odigrali su meč na gornjoj granici svojih mogućnosti i na krilima fantastičnog Mateusza Ponitke, koji je upisao triple-double, poslali kući jednog od glavnih favorita za osvajanje zlata.

Sa druge strane, Francuzi su ponovo pravim čudom prošli u polufinale. Kao i u osmini finala, oni su zaostajali dva poena za Italijanima, koji su imali dva slobodna bacanja, ali je Fontecchio promašio oba. Na drugoj strani, Heurtel je pogodio za produžetak, a u dodatnih pet minuta Francuska je slomila rival i plasirala se među 4 najbolje ekipe.

Les Bleus su sada veliki favoriti za plasman u finale, ali to moraju opravdati na parketu. Evan Fournier je prethodni meč završio sa 17 poena, a njegov učinak bi bio veći da nije zaradio pet ličnih grešaka. Najbolji strelac Francuske na ovom Eurobasketu je odlično otvorio duel. Postigao je tri trojke već u prvoj četvrtini. Selektor Collet mu puno veruje i sigurni smo da će imati najviše napadačkog prostora i protiv Poljaka.

Evan Fournier Total Points Over 17.5 / 1.83

20:30 Germany – Spain, Eurobasket

U drugom polufinalnom okršaju sastaće se Nemci i Španci. Nakon senzacionalne pobede nad Grčkom i eliminacije Giannis Antetokounmpoa sa turnira pred Nemcima je nov težak zadatak. Potrebno je pobediti najtrofejniju evropsku reprezentaciju u poslednjih 20 godina.

Izabranici Gordiea Herberta igraju veoma dobro čitavo prvenstvo. “Grupu smrti” su završili na drugom mestu, pobedili su Francusku i Litvaniju, a Slovencima su pružili odličan otpor. Ova ekipa igra raznovrsno, sa jasno definisanim ulogama među igračima.

Igrač koji je svojim partijama skrenuo pažnju javnosti na sebe jeste talentovani Franz Wagner. Košarkaš Orlando Magica je pokazao sav svoj potencijal na ovom turniru. Jasno je da će on biti predvodnik Nemačke u narednih 10-15 godina.

Wagner na ovom turniru beleži prosečno 16.3 poena na meču. Na poslednje tri utakmice na Eurobasketu na proseku je od 16 poena. To znači da je njegov poenterski doprinos redovan na svakom meču, a mi smatramo da će on biti još i veći u meču sa Špancima.

Franz Wagner Total Points Over 15.5 / 1.73

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM KOEFICIJENTOM 3.16. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI NEŠTO VIŠE OD 20 EURA UKOLIKO BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.