Tiket dana – Petak 17.05.2024

Srba331
16 svibnja, 2024
1193 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za petak 17.05.2024. odabrali dvije nogometne i jednu košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 7,15. Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 17.05.2024. godine.

TIKET DANA 17.05.2024


18:00 – Istra vs Varaždin

Pretposlednje je kolo u Hrvatskoj HNL, sastaju se dve ekipe koje nemaju pritisak da moraju doži do bodova, a kladionice ne veruju u golove? Mi to moramo pokušati iskoristiti, jer je koeficijent više nego sjajan!

Oba tima su sigurna što se tiče opstanka u ligi ( još odavno ), tako da zaista nema potreba a ni razloga da ni jedni a ni drugi “grizu” u odbrani. Pritom, poslednja tri međusobna duela su bila više nego efikasna. Koeficijent 2,26 za najamnje 3 gola na meču jednostavno moramo “uzeti”!

Over 2.5 @ 2.26

18:30 – Čukarički vs Partizan

Obzirom na to kako izgleda defanzivna linija Partizana, ovde nam se jedino sviđa klađenje na golove. Iako je Partizan u prošlom kolu pobedom 3:0 “zamaskirao” svoje mane i nedostatke, statistika sakriva činjenicu da je Mladost iz Lučana lagano mogla do dva gola.

Mnogi igrači Partizana su mislima već na godišenjem odmoru i ne pokazuju trud kao na početku sezone, tako da nas ne čudi činjenica da je četvrtoplasirani tim protiv drugoplasirane ekipe favorizovan od strane kladionica.

Čukarički je ove sezone pokazao da ume da igra protiv Partizana, a kako su na oba ovosezonska duela postizana po barem tri gola, mi ćemo ovde “pojuriti” nastavak ove tradicije.

Over 2.5 @ 1.85

20:45 – Trento vs Olimpia Milano

Nakon dve veoma efikasne utakmice, vreme je da se malo “spusti” ritam. Obe ekipe imaju po jednu pobedu, i sada situacija postaje dosta napetija. Pritisak je na leđima košarkaša iz Milana, tako da bi ovog puta sporiji ritma itekako mogao biti “dodatni vetar u leđa” domaćoj ekipi.

Godinama unazad je Trenutno uspevao da namuči favorizovani Milano pred svojim navijačima, i zanimljiv je podatak da su gotovo svi mečevi imali veoma neizvesne završnice. Uz mali broj poena! Ako košarkaši Trenta budu disciplinovani u odbrani, velike su šanse da će gosti imati velikih problema na ovoj utakmici.

Trento + 8.5 AH @ 1.71

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 17.05.2024

18:00 – Istra vs Varaždin / Over 2.5 @ 2.26

18:30 – Čukarički vs Partizan / Over 2.5 @ 1.85

20:45 – Trento vs Olimpia Milano / Trento + 8.5 AH @ 1.71

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni koeficijent: 7.15 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Četvrtak 16.05.2024 15:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.