Tiket dana – petak 17.03.2023.

Srba331
17 ožujka, 2023
2638 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za petak 17.03.2023 sastoji se od tri utakmice sa ukupnim koeficijentom 7.62 ( predlog je odigrati sistem 2/3 ). Pored glavnog tiketa imamo i tiket za popularno “duplanje” sa koeficijentom 2.02. Takođe, pripremili smo van i dosta drugih predloga, tako da možete i kombinovati po sopstvenoj želji.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 Nottingham Forest vs Newcastle, Engleska 1

Pre mesec i po dana je delovalo da će Newcastle biti siguran učesnik grupne faze Lige Šampiona naredne sezone. Međutim usledila je rezultatska kriza koja je prekinuta tek u prošlom kolu pobedom protiv Wolves-a 2:1. Uz 2 utakmice manje Newcastle ima 4 boda manje od četvrtoplasiranog Tottenhama, a kako je vremena sve manje pobeda protiv slabašnog Foresta je imperativ.

Nottingham Forest sa 21 postignutom golom na 26 utakmica ima drugi najlošiji napad u ligi, tako da veoma disciplinovana odbrana gostiju ima realnih šansi da ponovo sačuva svoju mrežu. Ako Newcastle želi u Ligu Šampiona ovakve utakmice mora rešavati u svoju korist.

Newcastle United i 0-4 gola @ 1.95

21:00 Lyon vs Nantes, Francuska 1

Pozicija broj 5 i plasman u Ligu Konferencija su sve dalji i dalji za ekipu Lyona. Delovalo je da su se konačno “probudili”, ali su u prethodnom periodu počeli da igraju “toplo-hladno”, tako da sada imaju velikih 7 bodova zaostatka u odnosu na petoplasirani Rennes.

Nantes je u seriji od 4 meča bez pobede, i na prvi pogled da bi ovo trebao biti rutinski posao za domaće. Nantes je u pretprošlom kolu postigao 2 gola protiv PSG-a, ali to može stvoriti pogrešan utisak o njima jer je PSG bio mislima okrenut ka mnogo važnijoj utakmici protiv Bayerna.

Iako obe ekipe igraju izuzetno efikasno u poslednje vreme, mišljenja smo da bi Lyon ovog puta mogao mnogo opreznije odigrati, jer su im bodovi preko potrebni. Ovde ćemo malo hrabrije pokušati sa opkladom na manji broj golova.

Manje od 2.5 gola @ 2.10

20:00 Volendam vs Fortuna Sittard, Nizozemska 1

Fortuna Sittard je bliža sredini nego borbi za opstanak samo iz jednog razloga. A to je činjenica da potpuno neočekivano u ligi ove sezone ima mnogo lošijih ekipa od njih. Gosti imaju 9 bodova više od prvog tima ispod crte, tako da možemo reći da spokojniji od domaćih koji nisu u baš idiličnoj situaciji.

Volendam je na poziciji broj 14 ali ima samo 3 boda više od Excelsiora, i mora razmišljati o borbi za opstanak obzirom da je samo 9 kola preostalo do kraja. Ono što muči domaći tim je loša odbrana koja je primila čak 55 golova, što je drugi najlošiji učinak u ligi.

Ovde očekujemo ofanzivu domaćih od prvog minuta, a brži ritam bi ponovo mogao pokazati sve defanzivne mane Volendama, tako da su nama ovde golovi prvi izbor za klađenje. I jedni i drugi imaju kvaliteta za po najmanje 1 gol, a mi se nadamo da će ti golovi biti ravnomerno raspoređeni u oba poluvremena.

1 pol 1-3 gola & 2 poluvreme 1-3 gola @ 1.86

Koeficijent: 7.62 ( Preporuka je da odigrate sistem 2/3 obzirom na nešto veće koeficijente na predloženim utakmicama )

Kladionica: BET365

Tiket 2

20:30 Borussia Monchengladbach vs Werder Bremen 1+ golova drugo poluveme @ 1.18

Oba tima su u sredini tabele bez realnih šansi za neki ozbiljniji rezultatski iskorak. I jedni i drugi vole brži tempo, a kako su njihovi međusobni dueli tradicionalno efikasni mi ovde biramo golove.

20:45 Atalanta vs Empoli 1+ golova prvo poluvreme @ 1.33

Praktično do-or-die utakmica za domaći tim. Ako ovu utakmicu ne reše u svoju korist snovi o Ligi Šampiona se već sada mogu završiti. Verujemo da igrači Atalante mogu pokazati da nisu zaboravili igrati fudbal.

21:00 Valladolid vs Atletic Bilbao X2 @ 1.29

Bilbao je odlučan otpor pružio protiv Barcelone ali je ipak pretrpeo poraz. Serija negativnih rezultata se nastavila, ali su gosti i dalje “živi” u borbi za mesto broj 6. Bez obzira na krizu, Bilbao je po individualnom kvalitetu bolja ekipa od Valladolida, i verujemo da gosti ovde mogu do pozitivnog rezultata.

Koeficijent: 2.02

Kladionica: 20BET

OSTALI PREDLOZI

21:00 Valladolid vs Athletic Bilbao Golovi u oba poluvermena 1+1+ @ 1.95

16:00 Partizan vs Radnik Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 1.60

20:00 Den Bosch vs Dodrecht 1+ golova prvo poluveme i 2+ golova na meču @ 1.50

18:00 Mladost GAT vs Radnički 1923 1X @ 1.55

17:00 Varaždin vs Gorica Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 1.92

20:45 Bohemians vs UC Dublin Golovi u oba poluvemena 1+1+ @ 1.64

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.