Tiket dana – petak 19.05.2023.

Sportske
19 svibnja, 2023
1317 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jednu košarkašku utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Danas su naš izbor tri fudbalske i jedna košarkaška utakmica, a ukupni koeficijent na našem tiketu iznosi 13,47.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 19.05.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

18:00 Zaglebie vs Stal Mielec, Poland Ekstraklasa

Domaći tim je serijom od tri pobede uspeo da pobegne iz zone ispadanja, i preostala dva meča može odigrati rasterećeno. S druge strane, gostima će u najgorem slučaju biti potreban samo jedan bod u poslednja dva kola, tako da su i oni relativno mirni uoči ovog duela.

Ipak, u Poljskoj Ekstraklasi veoma često ima uzbuđenja kada se to najmanje očekuje. Zaglebie će igrati za produžetak serije dobrih rezultata i sigurno je da će domaći želeti da se oproste pobedom od svojih navijača, tako da bi skromna odbrana gostiju večeras mogla “nastradati”. Inače, četiri od poslednjih pet međusobnih duela ovih timova je bilo sa najmanje tri gola.

Goals in both halves – yes @ 1,75

18:15 Paks vs Puskas Academy, Hungary OTP Bank Liga

Tri ekipe se bore za poziciju broj tri na tabeli i mesto u kvalifikacijama za Ligu Komferencija. Do pre samo dve nedelje je Paks bio na korak od “potvrde” osvajanja trećeg mesta, a li je izgubio bodove protiv Debrecen-a i Mezokovesd-a, tako da bi današnji susret protiv motivisane ekipe Puskas Academy mogao odrediti njihovu ovosezonsku sudbinu.

Iako i jedni i drugi vole brz ritam i da postižu golove, danas bi situacija mogla biti malo drugačija. Obe ekipe će biti veoma motivisane da najpre izbegnu poraz, i nekako nam se čini da će se ekipa koja prva postigne gol totalno povući, i da će grčevito braniti prednost. Ovde idemo protiv tradicije i kladionica.

Total Under 3 @ 1,80

21:00 Al Ahly vs Esperance Tunis, CAF Champions League

Koliko je Al Ahly dominantan ove sezone je pokazala prva utakmica polufinala CAF. Esperance Tunis nije imao šanse da “preživi” čak ni na svom terenu, a poraz 3:0 je čak mogao biti i ubedljiviji. Ekipa iz Egipta je pokazala da ove sezone igra maksimalno motivisano bez obzira na to koliko veliku prednost ima.

Znajući njihove navike, ovo bi ponovo mogao biti meč na kojem će Al Ahly dominirati terenom i pokazati snagu pre finala, a ne otpisujemo mogućnost ni da gosti dođu do počasnog gola.

Goals in both halves – yes @ 2,25

20:00 Trento vs Tortona, Italy Lega A

Trento je izgubio obe dosadašnje utakmice u ovoj seriji na “jednu loptu”. Večerašnji domaćim je mnogo bliži bio trijumfu u utakmici broj 1, ali je Tortona poenima u poslednjim sekundama ipak uspela da dože do pobede.

Trento je pokazao da je veoma neugodna ekipa, i mišljenja smo da je vreme za njihovu prvu pobedu u ovoj seriji. Veoma je teško pobediti neku ekipu tri puta uzastopno za svega nekoliko dana, što je dodatni razlog da verujemo da domaći tim tim večeras može “produžiti” ovu seriju.

Trento 1 @ 1,90

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni tečaj: 13,47 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske