Tiket dana – petak, 19.08.2022.

Alex
18 kolovoza, 2022
2256 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Tiket dana za petak 19.08.2022. biće, kao i onaj u četvrtak, sastavljen od fudbalskih tipova. Pronašli smo po jedan tip iz Španije, Francuske i Engleske, a ukupna kvota je više nego korektna, 5.42. Pa krenimo redom…

21:00 Lyon – Troyes, France Ligue 1

Nakon pobede na startu nove sezone, fudbaleri Lyona preskočili su drugu rundu, jer je meč sa Lorientom u gostima odložen zbog lošeg stanja terena. Tako su izabranici trenera Petera Bosza dobili nešto više vremena za odmor, pa će i drugi zvanični meč u novoj takmičarskoj godini igrati pred svojim navijačima.

Lyonovi fudbaleri su se pokazali dobro u premijernoj utakmici. Pobedili su 2-1, imali dva gola prednosti u ranoj fazi meča, ali ih je crveni karton golmana Lopesa usporio. No, prvi bodovi su osvojeni, a prvi utisci su i te kako pozitivni. Povratnik Alexander Lacazette je postigao gol, upisao i asistenciju, i najavio da se vratio u klub u kojem je ponikao da bi nizao uspehe.

Sa druge strane, fudbaleri Troyese su ne baš sjajno otvorili novu kampanju. Upisali su oba poraza, a naročito bolan bio je protiv Toulousea na svom terenu 0-3. Oni su prethodne sezone jedva izborili opstanak, a velike su šanse da će se ponovo boriti.

Lyon To Score In Both Halves – 1.8

https://twitter.com/OL/status/1560212412069908484

21:00 Norwich – Millwall, England Championship

U petak startuje peto kolo engleskog Championshipa, a u premijernom duelu sastaće se Norwich i Millwall.

Fudbaleri Norwicha su u svoja poslednja dva nastupa u drugoj ligi oba puta bili prvi, ali su ekspresno ispadali iz najvišeg ranga takmičenja. No, za razliku od prethodnih sezona, ovu su otvorili prilično bledo. Ostvarili su samo jednu pobedu, uz jedan remi i dva poraza, u prva četiri kola, što nije uobičajeno za popularne Kanarince.

Na prvu pobedu čekali su tri utakmice, budući da su u minuloj rundi savladali Huddersfield na svom terenu 2-1. Odličnom igrom u prvom poluvremenu, u kojem su za 16 minuta postigli dva gola, došli su do prvog trijumfa. Sada im u goste dolazi Millwall, koji sjajno igra ovog avgusta.

Igrači Millwall osvojili su sedam bodova u prva četiri kola i nalaze se u playoff zoni. Obe pobede upisali su pred domaćom publikom, a ovo će im biti drugo vezano gostovanje u četiri dana. Oni su u utorak gostovali Swanseu u Karfidu, gubili 0-2 do 93. minuta, a onda sa dva auto-gola u poslednja tri minuta uspeli da se spasu prvog poraza 2-2.

Verujemo da je blagi kvalitet na strani domaće ekipe i da će bodovi ostati na Carrow Roadu.

Norwich To Win / 1.91

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1560295463789776901

22:00 Sevilla – Valladolid, Spain La Liga

Nakon poraza na startu nove sezone u Pamploni od Osasune 1-2, fudbaleri Seville će na domaćem terenu vrebati prve bodove u sezoni protiv Valladolida.

Nisu delovali dobro igrači tima iz Andaluzije i evidentni su bili brojni problemi na oba kraja terena. To ne treba da čudi jer je Sevilla u ovom prelaznom roku ostala bez dvojice startnih štopera Koundea i Diega Carlosa. Tako da će novom tandemu centralnih bekova trebati određeno vreme da klikne.

Glavno pojačanje u ofanzivnom delu tima je Isco iz Real Madrida, nekadašnja velika nada španskog fudbala, koji pokušava da oživi karijeru. Ako u tome uspe, biće ogromna snaga Seville u predstojećoj sezoni.

Sa druge strane, Valladolid je na startu ubedljivo poražen od Villareala sa 0-3 pred svojim navijačima. Izabranici trenera Pachete nemaju povoljan raspored na startu budući da su pred njima gostovanja Sevilli i Barceloni. Povratnik u špansku elitu će tako imati pretežak zadatak na početku sezone, jer su male šanse da dođu do nekog boda.

Sevilla To Win / 1.57

Kladionica: 22bet

UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM  KOEFICIJENTOM 5.42. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE INKASIRATI OKO 44 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.