Tiket dana – petak 22.10.2021.

Dusan
22 listopada, 2021
390 Views
tiket dana

Tri košarkaška meča čine naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici  Meridianbet koeficijent 6.93 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

22.10 18:00 Igokea – Split, ABA liga

Peto kolo u ABA ligi otvaraju košarkaši Igokee i Splita. Igokea se uoči ovog meča nalazi na poziciji broj devet, sa skorom od dve pobede i dva poraza. Ne igraju sjajno što su pokazali mečevi protiv FMP-a i Budućnosti u prošlom kolu, a prilično su se namučili u pobedi nad Borcem iz Čačka u prvom kolu rezultatom 91:89.

Pravi podvig su napravili u trećem kolu kada su na svom terenu savladali Crvenu Zvezdu sa 75:68. Objektivno govoreći ta pobeda je više plod umora gostujućih košarkaša nego suvog kvaliteta domaće ekipe.

Ekipu poenterski vuku Robinson, Starks i Waller, a ponekad im se pridruži i Aleksa Radanov. Split je poslednji na tabeli sa sva četiri poraza do sada. Poraze su pretprpeli od Crvene Zvezde sa 97:61, Partizana sa 69:59, Budućnosti sa 75:66 i Studentskog Centra u prošlom kolu nakon produžetka rezultatom 101:94.

Imali u tu nesreću da u prva tri kola igraju sa tri najjače ekipe u ligi, pa ovakav dosadašnji skor ne treba previše da iznenađuje. Split je i prošle sezone umeo da pokaže da nisu ekipa za potcenjivanje, tako da smatramo da je postavljeni hendikep na ekipu domaćina previsok. Igokea je objektivno prosečna ekipa koja igra u neverovatnim amplitudama, i u stanju je da i prednost od 15 poena prospe u veoma kratkom roku.

Od košarkaša Splita očekujemo veliku borbu u ovom meču, i mislimo da nisu lošiji od domaćina za više od 7-8 poena razlike.

Split +13.5 AH 1,89 meridianbet

 22.10 19:00 Crvena Zvezda – ALBA, Euroleague

Ljubitelji košarke i Evrolige u Beogradu imaće priliku da vide jednu zanimljivu utakmicu u dvorani Aleksandar Nikolić, gde Crvena zvezda dočekuje ALBU iz Berlina. Posle četiri kola, Crvena zvezda ima dve pobede i dva poraza, ali je lako mogla da ostvari sve četiri pobede, jer je njihova igra bila neverovatna.

Oni su najbolji defanzivni tim Evrolige, a trener Radonjić može da se pohvali svojim momcima, koji svih 40 minuta igraju u istom ritmu. Crvena zvezda je posebno opasna na svom terenu, a ne sumnjamo da će i Hala u Beogradu biti puna. Sa druge strane, Alba Berlin ima jednu pobedu (Fenerbahče 84-70), i tri poraza (Barselona 64-96, ASVEL 67-71 i Baskonija 76-80), ali istini za volju, Alba igra sa kratkom rotacijom.

Trenutno su van tima četiri važna igrača, pošto su Markus Erikson, Ben Lamers, Johanes Timan i Krist Kumadje povređeni. Videćemo kako će se adaptirati na uzavrelu atmosferu u dvorani domaće ekipe.

Ovo je utakmica između najboljeg defanzivnog tima i tima sa kratkom rotacijom. Zvezda je mnogo puta do sada pokazala da kvalitetnom odbranom koja je njihov zaštitni znak može protivnika ostaviti na ispod 70 poena.

Obzirom da je ALBA prilično oslabljena povredama, verujemo da će momci trenera Radonjića uspeti da maksimalno uspore gostujuće igrače, i da će ALBA meč završiti sa oko 65 poena.

ALBA manje od 72.5 poena računajući i produžetke 1,93 meridianbet

 22.10 19:00 CSKA – Olimpiakos, Euroleague

CSKA iz Moskve je na četiri odigrana meča do sada u Euroligi zabeležio tri pobede i jedan poraz, što je bilo dovoljno peto mesto na tabeli. Ovosezonski start nije doneo naročitu efikasnost kao u nekim prethodnim sezonama, obzirom da su do sada postigli 329 i primili 323 poena.

CSKA bi verovatno pružao mnogo sigurnije i efikasnije partije da su od početka sezone kompletni. Povrede Milutinova i Šengelije su u velikoj meri uticale na igru Moskovljana, a njihov izostanak je uprava kluba pokušala da nadomesti dovođenjem iskusnog Kennetha Farieda na centarskoj poziciji.

Na ovom meču se očekuje njegov debi u Euroligi, i sigurno je da će sovjoj ekipi doneti dodatne poene pod obručem koji su u proteklom periodu nedostajali. Olimpijakos se pred ovaj meč nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa skorom od tri pobede i jednim porazom, uz koš razliku od 299 postignutih i 253 primljena poena.

Uporedivši dosadašnji skor Grčkog velikana sa nekim prethodnim sezonama, možemo reći da je Olimpijakos ove sezone na putu da bude ravnopravan kandidat za jedno od prvih 8 mesta koja vode u borbu za trofej.

Ove sezone su se već izdvojili Sloukas, Dorsey, Vezenkov i Mckissic kao glavni nosioci igre, a kada se budu uključili Walkup i Printezis biće to ono pravo, baš kao u najslavnijm danima tima iz Atine. Iako su do sada obe ekipe na nešto slabijem poenterskom učinku, mišljenja smo da su daleko košgeterski potentniji, kao i da je pravo vreme da se taj napadački potencijal pokaže u pravom svetlu. Očekujemo malo otvoreniji meč sa bržim tempom, a samim tim i poenima.

Više 152.5 poena računajući i produžetke 1,86 meridianbet

PREDLAŽEMO DA OVAJ TIKET ODIGRATE U SISTEMU 2 OD 3 ILI 2+3 OD 3 OBZIROM NA MALO VEĆE KOEFICIJENTE.

Ukupni koeficijent 6.93

Kladionica  Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

 

Author Dusan