Tiket dana – petak 24.09.2021.

Dusan
24 rujna, 2021
423 Views
tiket dana

Iz današnje ponude smo izdvojili 4 meča za naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 4,76 vam može doneti lep profit. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

19:25 Al Ittihad – Al Taawon, Saudi Arabia 1

Domaćin je nakon 5 odigranih mečeva na prvom mestu na tabeli sa skorom od 4 pobede i 1 porazom, uz gol količnik 14:4. Posle poraza od Al Feihe u prvom kolu minimalnim rezultatom, vezali su 4 pobede u kojima su postigli čak 14 golova.

Al Taawon je poslednjeplasirana ekipa šampionata, i jop uvek nisu uspeli da dođu do prve pobede ove sezone. Na 5 mečeva su postigli 9 a primili 14 golova, i trenutno su najslabija defanzivna ekipa lige uz Al Ettifaq. Al Ittihad je mnogo kvalitetnija ekipa i verujemo da će nastaviti seriju pobeda i dobar napadački ritam. Očekujemo dosta golova, i to po najmanje 1 u oba poluvremena.

Goals Scored In Both Halves – Yes 1,55 22bet

20:00 Venlo – Helmond, Netherlands 2

Venlo juri priključak za ekipama iz gornjeg dela tabele, ali su ih porazi od ekipa Jong AZ i Volendama dodatno udaljili od borbe za vrh tabele. Iako gol razlika od po 9 postignutih i primljenih golova na 7 mečeva ne govori da se radi o golgeterski raspoloženoj ekipi, Venlo je tim koji igra jako brz i otvoren fudbal, ali je realizacija u nekoliko mečeva izostala.

Helmond ima jednu od najslabijih odbran u ligi sa 13 primljenih golova na 7 odigranih utakmica. Na 5 od 7 mečeva do sada su primali po najmanje 2 gola, i najviše zahvaljujući tome se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli.

Venlo je kvalitetnija ekipa i trebalo bi da iskoriste tu razliku kao i prednost domaćeg terena. Na njihovim međusobnim mečevima redovno viđamo dosta golova, a verujemo da će tako biti i ovoga puta.

Goals Scored In Both Halves – Yes 1,60 22bet

20:30 Jagiellonia – Lech Poznan, Poland 1

Jagiellonia za sada ne ostvaruje željene rezultate, obzirom da trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli sa svega 9 osvojenih bodova nakon 8 odigranih mečeva. Uprkos lošoj formi zanimljivo je da su fudbaleri Jagiellonie na 5 od 8 mečeva postizali i primali po najmanje 1 gol, što dovoljno pokazuje da igraju otvoreno ove sezone.

Lider Poljskog šampionata ekipa Lecha iz Poznana je uz Slask jedina ekipa koja do sada nije iskusila gorčinu poraza u ligi. Lech je na 6 od 8 mečeva postizao po najmanje 2 gola, što dovoljno govori o stilu igre i napadačkom kvalitetu ovog tima.

Na poslednjih 5 međusobnih duela na stadionu Jagiellonie su oba tima postizala po najmanje 1 gol, i svih 5 puta je u prvom poluvremenu viđen barem 1 pogodak. Očekujemo da se ta tradicija nastavi.

1 Half Total Over 0.5 1,38 22bet

20:45 Bohemians – Finn Harps, Ireland 1

Bohemians je najefikasnija ekipa Irske Premier Divizije sa prosekom od 3.5 gola po meču. Na 13 utakmica su postigli 30 a primili 15 golova. 9 puta su išli preko granice od 2.5 gola, dok su 4 puta igrali mečeve sa najviše 2 gola.

Finn Harps je na strani na 14 mečeva postigao 16 i primio 20 golova, i 8 puta su igrali mečeva sa najmanje 3 gola. Bohemians mora da napadne jer trenutno zaostaje 7 bodova u odnosu na trećeplasirani Sligo Rovers ( Bohemians ima i 2 meča manje ), i pobeda na ovom meču je za njih imperativ.

Verujemo da će pokušati da reše pitanje pobednika već u prvom poluvremenu, a zanimljivo je da je na poslednjih 13 njihovih međusobnih duela prvo poluvreme završeno sa najmanje jednim postignutim golom. Obzirom da važnost meča za domaćina kao i na razliku u kvalitetu, očekujemo da se i 14. put u nizu mreža jedne od ekipa zatrese u prvom poluvremenu.

1 Half Total Over 0.5 1,39 22bet

Ukupni koenficijent 4,76

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan