Tiket dana – petak 25.11.2022

Srba331
25 studenoga, 2022
878 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

14:00 Katar vs. Senegal, World Cup

Za razliku od reprezentacije Katara, unatoč porazu od Nizozemske, Senegal je u prvoj utakmici ostavio odličan dojam. Senegalci su dobro organizirani, znaju kontrolirati situaciju na terenu, a ono što je možda i najvažnije jest činjenica da su fizički vrlo jaki i izdržljivi. Smatramo da bi Senegal ovdje trebao doći do prve pobjede kojom bi protiv Ekvadora odlučio o plasmanu u treći krug. Katar nije pokazao dovoljno kvalitete za ovu razinu natjecanja i na dobrom su putu da neslavno završe grupnu fazu. Budu li Senegalci dovoljno koncentrirani i požrtvovani, reprezentacija Katara će vrlo teško doći do pogotka u ovoj utakmici. U ovom duelu se uzdamo u defanzivne kvalitete selekcije Senegala.

Both teams to score – NO @ 1,66

20:00 Engleska vs. SAD, World Cup

Engleskoj će po svemu sudeći trebati još jedna pobjeda za plasman u daljnju fazu natjecanja, a Englezi se nadaju da će posao završiti već u petak. Englezi su protiv Irana pokazali sjajne ofenzivne kvalitete, ali mogli smo vidjeti i solidan broj obrambenih propusta koje će svaki ozbiljniji protivnik žestoko kazniti. Reprezentaciju Amerike očekuje neusporedivo teža utakmica u kojoj će posebnu pozornost morati posvetiti obrambenom segmentu igre, jer je Amerika protiv Walesa pokazala da vrlo lako dolazi do prilika za gol. Engleska ima epitet favorita i bliža je pobjedi, ali će se morati dobro pomučiti.

Shots on target under 9.5 @ 1,45

20:45 Valencia vs. Zalgiris, Euroleague

Domaći su u seriji od tri uzastopna poraza, ali im kladionice ipak daju prednost u dvoboju protiv Žalgirisa. Obje ekipe su poražene u prošlom kolu, pa vjerujemo ​​da će i jedni i drugi biti motivirani da to poprave. Žalgiris ove sezone ima samo jednu gostujuću pobjedu i to će morati promijeniti ako želi ostati u zoni doigravanja. Gledajući posljednjih nekoliko utakmica, čini se da igrači Valencije imaju snage i koncentracije za 20 minuta ozbiljne košarke. Kako je Žalgiris već nekoliko puta ove sezone pokazao da nije momčad za podcjenjivanje, nismo previše sigurni da Valencia bi ovdje lako mogla doći do bodova.

Zalgiris + 9.5 AH @ 1,45

Koeficijent: 3,49

Kladionica: 
22BET

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA 1 ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 3,49. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 25 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.