Tiket dana – Petak 31.05.2024

Srba331
31 svibnja, 2024
1182 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za petak 31.05.2024. odabrali tri košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 6,51. Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 31.05.2024. godine.

TIKET DANA 31.05.2024


19:00 – Panathinaikos vs Aris

Mathias Lessort je u oba susreta protiv Arisa imao skroman napadački učinak. Naime, postigao je 2 i 6 poena. Nešto slično se moglo očekivati ​​i danas, s obzirom da Aris nije baš kvalitetan protivnik koji bi od Mathiasa Lessorta “zahtijevao” igrača s velikom minutažom i ulogom na terenu. Bilo bi realno da ga se danas malo poštedi, s obzirom da je jedan od najzaslužnijih za naslov na F4 Eurolige, a i očekujemo da Aleksander Balcerowski, koji inače napušta klub na kraju sezone, odigra jednu od svojih posljednjih utakmica za Panathianikos.

Mathias Lessort ( Panathinaikos ) Under 12.5 points @ 1.741

20:30 – Real Madrid vs Barcelona

Sergio Llull je u prvom susretu ubacio 14 poena i, barem prema statistici, bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu domaćih u tom susretu. No, brojke skrivaju da je Llull nakon tri četvrtine imao samo 2 postignuta poena, a da je na početku posljednje četvrtine uspio pogoditi tri zaista nevjerojatne trice. Tko je gledao tu utakmicu koliko su ti udarci teški i praktički nemogući. Uz svo dužno poštovanje prema ovom prekaljenom košarkašu, pomalo smo skeptični da to može ponoviti. Šanse su više nego solidne, pa ovdje “riskiramo”.

Sergio Llull ( Real Madrid ) Under 8.5 points @ 2.00

20:45 – Venezia vs Virtus Bologna

Do or die utakmica za domaću momčad, pa iz tog razloga vjerujemo u vrlo tešku i “nervoznu” utakmicu. Gosti večeras imaju priliku “završiti posao” pa je na njihovim leđima solidan pritisak. Virtus je poražen u prošloj utakmici, ponajviše zbog manjka ofenzivnog doprinosa “niskih” igrača (ponajviše Belineltija i Hacketta), pa je “formula” pobjede Virtusa u ovom susretu i više nego jasna. Achille Polonara je u prethodna dva dvoboja protiv Venezie ubacio 11 i 8 koševa, a kako sada očekujemo nešto manju ulogu, smatramo da se isplati uložiti novac na opciju da će Achille Polonara večerašnji dvoboj završiti s maksimalnih 6 koševa.

Achille Polonara ( Virtus Bologna ) Under 6.5 points @ 1.87

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 31.05.2024

19:00 – Panathinaikos vs Aris / Mathias Lessort ( Panathinaikos ) Under 12.5 points @ 1.741

20:30 – Real Madrid vs Barcelona / Sergio Llull ( Real Madrid ) Under 8.5 points @ 2.00

20:45 – Venezia vs Virtus Bologna / Achille Polonara ( Virtus Bologna ) Under 6.5 points @ 1.87

Vrijeme početka prve utakmice: 19:00

Ukupni koeficijent: 6.51 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Petak 31.05.2024 09:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.