Tiket dana – petak 31.03.2023.

Srba331
31 ožujka, 2023
1761 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.


Naš tiket dana za petak 31.03.2023 sastoji se od dva fudbalska i jednog košarkaškog meča sa ukupnim koeficijentom 3,50. Pored glavnog tiketa imamo i tiket za popularno “duplanje” sa koeficijentom 2,09.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 ASVEL vs Crvena zvezda, Evroliga

Oba tima su bez ikakvih šansi za plasman u Top 8, tako da će ovo biti meč bez pritiska. Pobedom 93:72 protiv Valencia-e se čini da je Crvena zvezda uspela da povrati poljuljano samopouzdanje, tako da ASVEL sasvim opravdano ovde ima epitet autsajdera. ASVEL nije poznat kao ekipa koja ume da odigra kvalitetno u odbrani, tako da ako gosti budu na nivou od pre dva dana, domaćima se smeši dvocifren poraz.

Kao što smo već rekli, ovo je meč bez rezultatskog značaja. Ipak, obzirom gosti žele da poprave utisak očekujemo da će Zvezda ponoviti ofanzivni učinak od pre dva dana.

150.5+ @ 1.55

21:00 Marseille vs Montpellier, Ligue 1

Prvoplasirani PSG ima 7 bodova više od Marseille-a, što u mnogim ligama nije prevelika prednost. Međutim Francuska Ligue 1 je veoma specifična, i kolika god da je kriza u redovima PSG-a, ekipa iz Pariza uvek na kraju sezone sakupi dovoljno snage da sačuva lidersku poziciju.

Marseille-u je apsolutni prioritet da sačuva mesto broj 2. Kako im Lens “diše za vratom”, domaći nisu u situaciji da rizikuju gubitak bodova na “malim” utakmcicama. Marseille igra ultra ofanzivno pred svojim navijačima, a kako domaći kod kuće nemaju pobedu prilično dugo, ovde bismo veoma lako mogli videti dosta golova. Naravno pod uslovom da domaći odigraju kako umeju.

Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 1.65

20:30 Eintracht Frankfurt vs Bochum, Bundesliga

Eintracht je bio jedan od glavnih kandidata za poziciju broj tri ili četiri, ali je sada direktan plasman u Ligu Šampiona daleko. Računajući Bundesligu i Ligu Šampiona, domaći nemaju pobedu na prethodnih 6 mečeva, što je zaista preveliki niz mečeva bez trijumfa imajući u vidu njihov više nego solidan kvalitet.

Videćemo kako je igrače Eintrachta uticala pauza od skoro dve nedelje, ali domaći ovu utakmicu moraju rešiti u svoju korist ako žele da zadrže snove o Ligi Šampiona. Pritom, Bochum je u prvom delu sezone bio bolji sa ubedljivih 3:0, tako da igračima Eintracht-a motiva neće nedostajati.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1.37

Koeficijent: 3,50

Kladionica: 22BET

TIKET 2

21:00 Mallorca vs Osasuna / 1+ golova na meču @ 1.15

21:00 ASVEL vs Crvena zvezda / 141.5+ @1.18

21:00 Eintracht Frankfurt vs Bockum / 2. poluvreme 1+ golova @ 1.23

20:30 Olympiacos vs Panathinaikos / Panathinaikos +25.5 @ 1.25

Koeficijent: 2,09

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.