Tiket dana – ponedeljak 06.09.2021

Dusan
6 rujna, 2021
620 Views
tiket dana

Ponedeljkom je standardno mala ponuda, ali smo uprkos tome za Vas danas odabrali dva meca. Analizirali smo jednu kosarkasku i jednu fudbalsku utakmicu, a ukupan koeficijent koji se dobija ukoliko odigrate ovaj dubl je 2,72.

18:00 Cedevita Olimpija – Bayern Munchen

Nastavlja se pripremni period za vecinu evropskih ekipa, pa cemo danasod 18 casova u dvorani Stozice gledati zanmljiv duel izmedju Cedevita Olimpije i Bayerna. Moglo bi se reci da je Cedevita gotovo kompletno renovirala tm za predstojecu sezonu. Ljubljancane su napustili Perry, Hopkins,Brown, Jones i Ivan Marinkovic od igraca koji su bili redovni u prvih 12. Pristigli su Pullen,Zach Auguste, Jackie Camichael, Ejimm, Marcus Keene i Hayden Dalton.

Po nasem ukusu prilicno lepo sastavljena ekipa. Cedevita je ucestvovala na Liburnia Kupu u Opatiji i bila poraen u mecu za trece mesto od Partizana sa 100:83. U prvom duelu na turniru su porazeni nakon produzetka od Pesara sa 109:105. Ovi rezultati na prvi pogled mogu pokazati da je Cedevita run and gun ekipa s kraja prosle sezone, ali vise deluje da se ovaj tim jos uvek nije dovoljno upoznao.

Fokus Jurice Golemca ove sezone mora da bude na odbrani, jer je Cedevita prosle sezone ispala iz borbe za top 4 u ABA bas zbog slabe odbrane. Boljeg treninga i vezbe od meca sa Minhenskm Bayernom nema, tako da ce biti zanmljivo videti kako ce se Golemac snaci protiv Trinkijerija. Trener Bajerna je ove sezone imao veliku zelju da u timu za predstojecu sezonu upari dvojac iz Partizana iz sezone 2019-2020, Korija Voldena i Ognjena Jaramaza. To mu se ostvarilo i uz njih dvojicu od zvucnijih pojacanja su dovedeni Rubit i Hilliard.

I njima ce trebati jos malo vremena da se naviknu jedni na druge, tako da ne trebaju cuditi sareni rezultati Minhenskog tima u pripremnom periodu. Bajern je porazen od Sasarija 86:85, da bi zatim dobio Napoli sa69:54 i Veronu sa 89:66.

Prosle godine je u Ljubljani odigran pripremni mec i Cedevita je slavila sa 82:65. Ocekujemo i danas otprilike slican mec, sporiiji tempo i fokus na odbrani. Vidimo veliki value na danasnjoj margini za broj poena, tako da je nas predlog minus poeni.

TIP: Manje od 163,5 bez produzetka / 1.85 / mozzartbet

21:00 Obala Slonovace – Kamerun, Kvalifikacije za SP Afrika

Obala Slonovace je lepu sansu ispustila remizirajuci sa Mozambikom 0-0, u mecu gde su svi ocekivali laganu pobedu popularnih Slonova. Sa jednim bodom docekuju Kamerun koji je sa 2-0 dobilo selekciju Malvija i trenutno je na poziciji broj 1.

Slonovača je u svim takmicenjima u nizu od 7 utakmica bez poraza, što je vrlo pohvalno. No, veći je podvig što nisu izgubili od Kameruna u posljednja 3 navrata i sva 3 puta su uspevali da sačuvaju svoju mrežu.

No, s obzirom na to da su prokockali šansu protiv Mozambika, domaćini će u ovoj morati ići na pobedu, a protivnik nije nimalo lak. Kamerun nije primio gol na poslednje 4 utakmice, što znači da bi ovaj meč mogao biti prava defanzivna klinika. Taakodej Kamerunci nisu poraženi na poslednja 4 meča, a na 5 od njihovih 6 zadnjih mečeva je vidjeno manje od 2,5 gola.

Prilično je jasno da su Obala Slonovače i Kamerun neverojatno dobri u svom obrambenom aspektu igre i da im je prioritet ne primiti gol,nego po svaku cenu ići na pobedu. Očekujemo 0-0 u ovoj utakmici, pa je opcija manje od 2,5 gola naš izbor.

TIP: Manje od 2,5 gola / 1.47 /mozzartbet

UKUPNI KOEFICJENT: 2.72
KLADIONICA: Mozzartbet

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan