Tiket dana – ponedeljak 20.09.2021

Dusan
20 rujna, 2021
593 Views
tiket dana

Ponedeljkom je ponuda standardno malo slabija, ali smo uprkos tome izdvojili 3 meca za tiket dana. Tiket mozete odigrati u kladionicic 22bet sa odlicnim koeficijentom od preko 5.

15:00 U. Cluj – Viitorul Tj. Jiu, Rumunija 2

Ekipa Cluja ove sezone ima ambiciju da se plasira u prvu ligu Rumunije, i za sada su na relativno dobrom putu. Iz 6 meceva imaju 4 pobede i 2 poraza, uz gol kolicnik 12:6. U proslom kolu su doziveli debakl protiv Csikszerede, gde su u gostima porazeni sa 3:1 iako su na poluvremenu imali prednost.

Sigurno je da ce pred svojim navijacima zeleti da se iskupe zbog tog poraza, a pobedom bi prisli vodecem Petrolulu na samo 3 boda zaostatka. Inace kod kuce imaju sve 3 pobede u 6 postignutih i samo 1 primljenim golom.

Vitorul jos uvek ne zna za pobedu ove sezone, i trenutno su na skoru od 3 pobede i 3 poraza. Prilicno skromna ekipa, i jako je tesko ocekivati da mogu da urade nesto vise u ovom mecu obzirom na razliku u kvalitetu izmedju njih i Cluja. Verujemo u pobedu domacina.

1 ( domacin pobedjuje na mecu ) / 1,72 22bet

18:00 Levadia II – Elva, Estonia 2

Susret izmedju sestoplasirane i sedmoplasirane ekipe sampionata, a uz to duel dve ekipe na cijim mecevima vidjamo dosta golova. Levadia u ovom trenutku ima 4 boda vise u odnosu na Elvu i bori se da zadrzi to sesto mesto koje je spasava od borbe za opstanak kroz plej aut.

Elva je pod vecim pritiskom u ovom mecu, obzirom da samo pobedom ostaje u trci za plej of. Levadia ima gol razliku 35:48, dok su gosti gotovo identicni sa gol kolicnikom 34:44.

Na 4 od poslednjih 5 medjusobnih duela na stadionu Levadie je bilo najmanje 2 gola u prvom poluvremenu, a obzirom na vaznost meca za oba tima kao i na veliki broj golova na njihovim mecevima, odlucili smo se da i ovoga puta ispratimo tradiciju. Ocekujemo najmanje 2 gola u prvih 45 minuta.

Over 1.5 first half ( najmanje 2 gola bice postignuta u prvom poluvremenu ) / 1,81 22bet

19:00 Hammarby – Varbergs, Svedska 1

Hammarby je na 7. pozicji na tabeli sa 27 osvojenih bodova, i gol razlikom 30:27. Zbog nesto slabije forme u poslednje vreme i samo 5 osvojenih bodova u poslednjih 5 utakmica, izgubili su prikljucak za vodecim timovima lige.

Iz ove perspetkive gledano, plasman izmedju 7. i 10. mesta na tabeli ove sezone je njihov realni domet. Kod kuce pruzaju dobre partije sa dosta golova, pa su tako na 9 meceva zabelezili 5 pobeda, 3 remija i 1 poraz, uz 18 postignutih i 11 primljenih golova.

Sa 3,1 golom po mecu na domacem terenu su jedna od najefikasnijih ekipa lige po tom parametru. Varbergs se nalazi jednu poziciju ispod, i na 18 meceva su sakupili 26 bodova. Nalaze su u dobroj formi, cemu svedoci niz od 4 uzastopne pobede.

Na strani pruzaju solidne partije, a ne nedostaje ni golova obzirom da su na 9 meceva na strani postigli 13 i primili 12 golova. Na 5 od poslednjih 6 medjusobih duela ovih timova je vidjeno najmanje 3 gola po mecu, a obzirom da u ovaj mec obe ekipe ulaze bez pritiska za ocekivati je da se niz efikasnih meceva nastavi.

1+1+ ( po najmanje 1 gol bice postignut u oba poluvremena ) / 1,62 22bet

Ukupni koeficijent 5,04
Kladionica 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan