Tiket dana – ponedjeljak, 01.08.2022.

Dusan
31 srpnja, 2022
1134 Views
Tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedjeljak 01.08.2022 godine

El Ismaily vs. Misr Lel Makkasa, Egypt Premier League, 18:30

Kraj sezone u najvišem rangu egipatskog nogometa je vrlo blizu, i svaka utakmica do kraja je vrlo važna. Domaća ekipa trenutno zauzima 14. mjesto na tablici sa samo 3 boda više od prve momčadi u opasnoj zoni, tako da nisu u situaciji da mogu opušteno odigrati ovaj susret.

U goste im dolazi Misr Lel Makkasa, koja je već ispala iz lige, a koja u ovom susretu nema rezultatski imperativ. Ono što domaćima odgovara je činjenica da su odigrali čak 2 utakmice manje od izravnih konkurenata, te bi eventualnim trijumfom u ovom susretu napravili veliki korak prema opstanku u ligi.

Goals in both halves ( 2.05 )

https://twitter.com/Ismailyofficial/status/1553825223438393345?s=20&t=IPj-petA_6fDowxhXOU08Q

Sport Boys vs. Cesar Vallejo, Peru Clausura, 20:00

U ponedjeljak navečer očekuje nas dvoboj dvije momčadi iz sredine tablice, a s obzirom na trenutnu formu vrlo je teško prognozirati pobjednika ovog dvoboja.

Naš izbor za utakmicu Sport Boysa i Cesara Valleja su golovi, s obzirom na to da se radi o dvije momčadi koje mogu igrati do kraja bez pritiska jer ni jedna od ove dvije momčadi nema rezultatski imperativ.

Obje momčadi odigrale su po 4 utakmice u Clausuri, i u susretima domaćih postignuto je ukupno 14 golova, dok su gosti bili nešto skromniji s ukupno 9 golova.

Njihovi međusobni dueli tradicionalno su učinkoviti, a zanimljivo je da su u zadnjih 5 međusobnih utakmica obje momčadi uspjele postići barem po 1 pogodak. Idemo i ovaj put na golove.

Goals in both halves ( 1.90 )

https://twitter.com/sportboys/status/1553772643047903233?s=20&t=Fa4_1ZWNxVZVqI7hXjZyOg

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.90, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Author Dusan