Tiket dana – ponedjeljak, 03.10.2022.

Srba331
2 listopada, 2022
1639 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Ponedjeljak 03.10.2022 godine

Čukarički vs. Radnički Niš, Srbija Super Liga, 16:00 CET

Iako ovdje sve ukazuje na golove, ipak idemo drugačijim pristupom. Gosti nemaju dovoljno ofanzivnih kvaliteta da adekvatno pariraju ekipi Čukaričkog, pa verujemo da će Lalatović ovog puta tražiti od svojih izabranika strpljiviju igru ​​i čekanje šanse iz kontre. Gostima su trenutno potrebniji bodovi, a očekujemo da će Radnički biti momčad koja će diktirati tempo utakmice.

Manje od 3,5 gola (0 do 3 gola) 1,38

CSKA Sofia vs. Pirin Blagoevgrad, Bugarska 1, 16:30 CET

Uprava kluba ove je sezone postavila visoke igračke ambicije, a CSKA trenutno ima drugu najbolju momčad u Bugarskoj. Do prošlog su kola zajedno s Ludogorecom bili jedina neporažena momčad lige, a onda su dobili ozbiljan šamar protiv Levskog. U goste će im doći Pirin koji ima jednu od najslabijih obrana u ligi, a vjerujemo da bi domaći tim, u skladu sa svojim ambicijama i kvalitetom, to trebao iskoristiti.

Više od 1,5 gola (najmanje 2 gola) 1.24

Karagumruk vs. Istanbulspor, Turska Super Lig, 19:00 CET

Nakon niza učinkovitih igara, domaći su na posljednja tri dvoboja zabili samo jedan gol, pa je evidentno da su u golgeterskoj krizi. Kako se radi o momčadi koja ima više nego solidan golgeterski potencijal ali i kvalitetu, samo je pitanje vremena kada će se Diagne i Borini vratiti u ritam s početka sezone. I mislimo da je krajnje vrijeme da Karagumruk konačno ponovno usreći svoje fanove. Pirlo je imao gotovo dva tjedna da “resetira” svoju momčad i ne sumnjamo da je momčadi Karagumruka prijala ova pauza.

Više od 1,5 gola (najmanje 2 gola) 1.23

Rayo Vallecano vs. Elche, Španjolska La Liga, 19:00 CET

Kako je i Rayo Vallecano momčad skromne kvalitete za koju se predviđalo da će se boriti za opstanak, nisu u poziciji gubiti bodove protiv totalnih autsajdera poput Elchea. Elche je stvarno očajan ove sezone što najbolje pokazuje 1 osvojen bod i čak 16 primljenih golova. Ovdje je sve na strani domaćih, koji će biti ozbiljno razočarani ako ne zabiju barem dva pogotka momčadi koja je glavni kandidat za selidbu u Segundu.

Više od 1,5 gola (najmanje 2 gola) 1,35


Čukarički vs. Radnički Niš 0-3
CSKA Sofia vs. Pirin Blagoevgrad 2+
Karagumruk vs. Istanbulspor 2+
Rayo Vallecano vs. Elche 2+

Ukupni koeficijent: 2.84

HRABRIJA VARIJANTA

Čukarički vs. Radnički Niš 0-2
CSKA Sofia vs. Pirin Blagoevgrad 3+
Karagumruk vs. Istanbulspor 3+
Rayo Vallecano vs. Elche 3+

Ukupni koeficijent: 12.35 ( Predlažemo sistem 2,3,4 od 4 – 11 kombinacija )

Kladionica: Meridianbet 

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.