Tiket dana – ponedjeljak 08.07.2024

Alex
8 srpnja, 2024
917 Views
tenis tipovi

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za ponedjeljak 08.07.2024. smo pripremili čist teniski tiket. Ukupna kvota kada je tiket dana u pitanju je 6.17.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 08.07.2024. godine.

TIKET DANA 08.07.2024

22bet

12:00 – Fritz vs Zverev

Taylor Fritz može se pohvaliti prilično dobrim rezultatima na travi, ali mi kao favorita u ovom okršaju vidimo Alexandera Zvereva. Oni su se već dva puta sastali na Wimbledonu i Nijemac je oba puta bio pobjednik. Očekujemo da se taj trend nastavi i u ponedjeljak.

Zverev -2.5 @ 1.83

12:00 – Rune vs Đoković

Unatoč operaciji koljena prije mjesec dana, Đoković se pojavio na Wimbledonu. Iako je prošao prve tri runde, evidentno je da nije na vrhunskoj razini. Rune je daleko ozbiljniji protivnik od prethodne trojice, tako da očekujemo da će srpski tenisač imati najteži zadatak do sada.

over 39.5 @ 1.8

12:00 – Fils vs De Minaur

Fils je eliminirao dva ozbiljna igrača na travi na putu do četvrte runde. Talentirani Francuz bio je bolji od Hurkacza i Safiullina, ali De Minaur još uvijek nije izgubio set na ovom turniru. Uz to, Australac nije izlazio na teren u trećoj rundi jer se Pouille povukao s turnira.

De Minuar -5.5 @ 1.87

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 08.07.2024

12:00 – Fritz vs Zverev / Zverev -2.5 @ 1.83

12:00 – Rune vs Đoković / over 39.5 / 1.8

12:00 – Fils vs De Minaur / De Minuar -5.5 / 1.87

Vrijeme početka prve utakmice: 12:00

Ukupni koeficijent: 6.17 (Preporučujemo ov aj tiket dana kao sistem 2, 3/3)

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Nedjelja 07.07.2024) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22BET

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.