Tiket dana – ponedjeljak 08.08.2022.

Srba331
8 kolovoza, 2022
1133 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedjeljak 08.08.2022 godine

Vasteras SK vs. Brommapojkarna, Sweden Superettan, 19:00

Pred ovaj susret domaći su u težoj poziciji u odnosu na goste, s obzirom da imaju isti broj bodova kao i prvi u zoni ispadanja.

Vasteras u posljednja 3 susreta nije upisao pobjedu, pa je pravo vrijeme za reakciju jer im vrijeme polako ističe.

Gosti su na izjednačenom trećem mjestu na ljestvici, au prethodnih 5 utakmica nisu izgubili. Muči ih učinak u gostima, s obzirom da su u osam odigranih utakmica osvojili samo 6 bodova.

S obzirom na trenutno stanje na tablici i važnost ove utakmice, mišljenja smo da nas očekuje vrlo napeta utakmica koja bi vrlo lako mogla završiti s malim brojem golova.

BTTS – NO ( 2.55 ) oba tima daju gol – ne

WBA vs. Watford, England Championship, 21:00

Watford ove sezone ima najskuplji i najkvalitetniji sastav u Championshipu te je objektivno prvi favorit za povratak u Premier ligu.

Ipak, u sezonu su krenuli minimalnom pobjedom, iako se očekivalo da će protiv Sheffield Utd-a pokazati koliko su nadmoćni igrajući pred svojim navijačima.

WBA je u sezonu ušao remijem protiv Middlesbrougha, pa su tako nastavili gdje su stali prošle sezone. Riječ je o prosječnoj momčadi od koje ni domaći navijači ne očekuju ništa spektakularno zadnjih nekoliko sezona.

Ovdje bi gosti lakše od očekivanog došli do bodova, a vjerujemo da je pravo vrijeme da ofenzivna linija Watforda pokaže svoj potencijal.

Goals in both halves – yes ( 2.03 ) 1+1+

https://twitter.com/WatfordFC/status/1556354489266814977?s=20&t=RxS2qwnLxv5AZ3f_P1eLMQ

Lokomotiv Plovdiv vs. Arda, Bulgaria 1, 19:45

U jednoj od preostala dva susreta petog kola Prve bugarske nogometne lige snage će odmjeriti Lokomotiv Plovdiv i Arda.

Odabrali smo ovu utakmicu zbog vrlo zanimljive statistike. Naime, radi se o tome da je prethodnih 8 međusobnih duela ovih momčadi završilo s istim brojem golova, a kako je jedan od naših analitičara ljubitelj vjerojatnosti i statistike, ovdje jednostavno moramo igrati suprotno.

Inače, ove dvije momčadi su u dosadašnjem dijelu sezone odigrale ukupno 8 utakmica, a čak 6 puta je bio neparan broj golova.

Even number of goals – no ( 1.85 ) – neparan broj golova na meču

General Lamadrid vs. El Porvenir, Argentina Primera C, 20:30

Dvoboj ovih momčadi mogli bismo okarakterizirati kao derbi začelja ljestvice argentinske Primere C.

Domaći su na 15. mjestu na tablici sa 5 bodova iz 6 odigranih susreta, dok su gosti na pretposljednjem 18. mjestu sa 4 boda iz 7 odigranih susreta.

Ove dvije momčadi postigle su ukupno 12 golova u ukupno 13 susreta, pa je realno očekivati ​​malo dosadniju utakmicu, u kojoj bi mreže trebale mirovati.

BTTS – NO ( 1.75 ) oba tima daju gol – ne

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 16.76, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 17 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.