Tiket dana – Ponedjeljak 15.01.2024

Srba331
14 siječnja, 2024
162 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 2 fudbalske i 2 košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,36. Evo naših predloga za Tiket Dana za Ponedjeljak 15.01.2024. godine. Srećno!

TIKET DANA 15.01.2024

20:00 / Virtus vs Brindisi

Pred ekipom Virtusa je veoma važan period u Euroleague, tako da se nećemo iznenaditi ako domaći tim ovaj meč ne odigra u najjačem mogućem sastavu. Pritom, Virtus se u ovom trenutku nalazi u neobično slaboj formi, tako da ne možemo sa sigurnošću reći da Virtus previše lako može “pregaziti” slabašni Brindisi.

Brindisi +20.5 @ 1,36

18:00 / Cibona vs Partizan

Cibona ove sezone igra izvan svojih realnih kvaliteta, tim pre jer se ekipa iz Zagreba nalazi u veoma velikim finansijskim problemima. Ipak, igrači Cibone pokazuju veliku borbenost i upornost, tako da će Partizan bez Nunnally-ja i PJ Dozier-a imati verovatno teži zadatak nego što se to očekuje. Cibona definitivno može pružiti dostojanstven otpor.

Cibona +17.5 @ 1,43

18:00 / Galatasaray vs Kayserispor

Verujemo da Galatasaray može pobediti u ovoj utakmici i nastaviti “trku” sa Fenerbahčeom. Sjajni su ove sezone i fantastični kod kuće. Kayserispor se trenutno muči i oni su u najgoroj seriji od početka sezone. Jedan gol u prvih 45 minuta ne bi trebao biti nemoguća misija.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,27

15:00 / Senegal vs Gambia

Senegal je, uz Alžir, Maroko i domaćina turnira, Obalu Slonovače, jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira i nema sumnje da će svoje ambicije hteti da pokažu u duelu prvog kola protiv Gambije. Jasno je da je kvalitet kao i iskustvo igranja ovakvih mečeva na strani Senegala, i iz tog razloga očekujemo rutinski trijumf tima Aliou Cissea.

Senegal 1 @ 1,36

KLIKNI NA SLIKU I ODIGRAJ OVAJ TIKET!

Tip tiketa: 4-fold

Ukupna kvota: 3,36 ( Kvote su podložne promjenama )

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Nedjelja 14.01.2024 23:10 )

Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.