Tiket dana – Ponedjeljak 20.05.2024

Srba331
19 svibnja, 2024
1605 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za ponedjeljak 20.05.2024. odabrali dvije nogometne i jednu košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 9,47. Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 20.05.2024. godine.

TIKET DANA 20.05.2024


19:15 – Tromso vs Rosenborg

Devet od poslednjih deset međusobnih mečeva koje su odigrali Tromso i Rosenborg su završeni sa najamnje tri postignuta gola. Takođe, osam od tih deset mečeva je završeno tako što su i Tromso i Rosenborg postizali po najmanje jedan gol. I jedni i drugi su u lošoj formi i nema dileme da će oba tima ovde očajnički pokušati da došu do tri boda, tako da su veliki izgledi da će ova utakmica proteći u nešto bržem ritmu. Imajući u vidu da i jedni i durgi u poslednje vreme sa lakoćom primaju golove, mi jednostavno moramo iskoristiti koeficijent 1,94 koji kladionica 22bet nudi za opciju 3 ili više golova na ovom susretu.

Over 2.5 @ 1.94

20:45 – Bologna vs Juventus

Bologna još uvek nije “matematički” potvrdila mesto u Ligi Šampiona naredne sezone, i nimalo ne sumnjamo da će domaći tim već u ponedeljak želeti da završi posao. S druge strane Juventus je nakon osvajanja Coppa Italia ostao bez trenera, a kako takve stvari veoma često “proizvedu” reakciju, čini nam se da bi Juventus mogao odigrati ovu utakmicu izvan svih očekivanja. Iako je Bologna tima sa veoma malim brojem primljenih golova, Juventus je definitivno ekipa koja ofanzivno može mnogo više “ponuditi” nego što to broj njihovih postignutih golova pokazuje. Juventus je rasterećeniji i u odličnom raspoloženju nakon osvajanja trofeja, tako da ćemo mi ovde malo više rizikovati.

Over 2.5 @ 2.57

20:45 – Venezia vs Reggiana

VIše nego zanimljiv je podatak da je na 3 od 4 meča u ovoj seriji veći broj poena postignut tokom drugog poluvremena, a zbog važnosti utakmice i svih tenzija, verujemo da bi i ovog puta drugih 20 minuta moglo biti efikasnije. Tim pre zbog verovatno većeg broja faulova u finišu utakmice, a samim tim i većeg broja slobodnih bacanja. Verujemo u nešto sporiji početak meča i jednih i drugih.

Highest Scoring Half – 2nd Half @ 1.90

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 20.05.2024

19:15 – Tromso vs Rosenborg / Over 2.5 @ 1.94

20:45 – Bologna vs Juventus / Over 2.5 @ 2.57

20:45 – Venezia vs Reggiana / Highest Scoring Half – 2nd Half @ 1.90

Vrijeme početka prve utakmice: 19:15

Ukupni koeficijent: 9.47 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Nedjelja 19.05.2024 12:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.