Tiket dana – ponedjeljak 21.11.2022

Srba331
21 studenoga, 2022
1735 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Sve dok traje lošija ponuda nogometnih utakmica, igrat ćemo “sigurnije” listiće s nižim tečajevima. Do sada smo pogodili četiri od šest takvih listića, i nadamo se da bi se serija pogodaka mogla nastaviti i u ponedjeljak.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

13:00 Veres-Rivne vs. Dynamo Kiev, Ukrajina 1

Tradicija međusobnih dvoboja pokazuje da Dynamo protiv Veres-a zna igrati dobro i uspješno. Dynamo je prisiljen boriti se za drugo mjesto iu toj borbi trebaju mu bodovi protiv slabijih momčadi, poput Veres-Rivne. Gosti su u zadnjih pet susreta zabili jedanaest golova, a kako Veres kod kuće ima dosta problema u obrani, vrlo lako bi ovdje moglo biti golova. Dynamo bi ovdje trebao doći do nove pobede bez većih problema.

Second half over 0.5 ( drugo poluvreme 1+ golova ) @ 1,25

14:00 Engleska vs. Iran, Svjetsko prvenstvo

Englezi su jedna od reprezentacija koju nikad ne treba prerano otpisivati. Iako su ove godine loše izgledali u Ligi nacija, očekujemo da svu svoju kvalitetu pokažu na ovom turniru. Iran je objektivno najslabija reprezentacija u ovoj skupini i bit će zaista veliko iznenađenje ako uzmu više od jednog boda. O razlici u kvaliteti ove dvije momčadi suvišno je govoriti, a mi očekujemo da će Englezi dominirati terenom.

England clean sheet ( Iran ne daje gol ) @ 1,61

18:00 Altay vs. Genclerbirligi, Turska 2

Dvoboj dvije momčadi iz donjeg dijela tablice, gdje su gosti, moramo reći, u znatno težoj poziciji. Genclerbirligi je nakon 12 odigranih utakmica osvojio samo 7 bodova, a ako se nešto drastično ne promijeni, velike su šanse da će ispasti iz lige. Ono što ih izdvaja u negativnom kontekstu je obrambeni učinak, s obzirom na to da imaju jednu od najslabijih obrana u ligi. U ovakvim susretima u kojima se susreću dvije relativno podjednake momčadi uvijek se može očekivati ​​puno dinamičnije drugo poluvrijeme, a mi vjerujemo da će gosti svim silama pokušati u ovoj utakmici upisati drugu ovosezonsku pobjedu.

Second half over 0.5 ( drugo poluvreme 1+ golova ) @ 1,30

20:00 USA vs. Wales, Svjetsko prvenstvo

Ova utakmica bi lako mogla odrediti daljnju sudbinu obje momčadi. Uz Engleze, koji su glavni favoriti za prvo mjesto u skupini, za drugu poziciju borit će se SAD i Wales. Obje momčadi imaju po jednu superzvijezdu, što dovoljno govori da kladionice nisu pogriješile kada su im dale gotovo jednake šanse za pobjedu u ovom meču. Iako sve ukazuje da bi ova utakmica mogla završiti remijem, sigurni smo da će i jedni i drugi biti više nego motivirani za sva tri boda. Nakon nešto mirnijih prvih 45 minuta, u drugom poluvremenu očekujemo dosta borbe, ali i rješavanje pitanja pobjednika.

Second half over 0.5 ( drugo poluvreme 1+ golova ) @ 1,36


Veres-Rivne vs. Dynamo Kiev / Second half over 0.5 ( drugo poluvreme 1+ golova ) @ 1,25

Engleska vs. Iran / England clean sheet ( Iran ne daje gol ) @ 1,61

Altay vs. Genclerbirligi/ Second half over 0.5 ( drugo poluvreme 1+ golova ) @ 1,30

USA vs. Wales / Second half over 0.5 ( drugo poluvreme 1+ golova ) @ 1,36


Koeficijent: 3,56

Kladionica: 
Bet365

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE bet365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 3,03. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 20 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. Ukoliko nemate račun na bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.