Tiket dana – ponedjeljak, 24.10.2022

Srba331
23 listopada, 2022
1572 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

20:30 Zaglebie Lublin vs. Lechia Gdansk, Poljska 1

U posljednjem susretu 14. kola poljske Ekstraklase sastat će se dvije momčadi s vrlo lošim obranama. Lechia je u 12 utakmica primila 24 pogotka, dok je obrana domaće momčadi kapitulirala 17 puta. Lechia je u puno težoj poziciji budući da je u zoni ispadanja i bodovi su joj itekako potrebni te od njih očekujemo izrazito ofenzivan pristup. Pritom, nemaju vremena čekati. Kad svemu tome pridodamo i lošu obrambenu kvalitetu, ovdje bi vrlo lako moglo biti mnogo golova.

1p 1-3 i 2p 1-3 gola / 1,95

18:00 Mezokovesd vs. Ujpest, Mađarska 1

Derbi začelja obilježit će dvanaesto kolo u mađarskoj OTP ligi. Dvije momčadi za koje se očekivalo da će sudjelovati u borbi za Europu nalaze se pri dnu ljestvice. Pritom se ni jedni ni drugi ove sezone ne mogu pohvaliti ofenzivnim kvalitetama, iako se time kite već godinama. Recimo, Ujpest je na 4 gostovanja zabio samo 2 gola, što jasno govori u kakvoj su krizi. S obzirom da će ovdje i jedni i drugi prvenstveno željeti izbjeći poraz, očekujemo nešto sporiji tempo i puno oprezniju igru. Iako su njihovi međusobni susreti tradicionalno učinkoviti, ove sezone situacija se promijenila.

Oba tima daju gol – ne / 2,09

19:00 Djurgarden vs. Sundsvall, Švedska 1

Dva kola prije kraja prvenstva Hackenovoj momčadi trebat će još jedan bod za osvajanje naslova. Djurgarden ima 9 bodova manje uz meč manje, ali im je potrebna barem još jedna pobjeda do kraja kako bi potvrdili plasman u Konferencijsku ligu. Sundsvall je prije dva mjeseca ispao u drugu ligu, tako da nemaju natjecateljskog motiva ovdje osvajati bodove. Djurgarden je puno bolja momčad, a ako igrači domaće momčadi budu koncentrirani, vjerujemo da pitanje pobjednika mogu riješiti već u prvih 45 minuta.

Prvo poluvreme više od 1.5 / 1,95

20:45 Sassuolo vs. Verona, Italija 1

S obzirom na trenutno stanje u oba kluba, kladionice su podcijenile Sassuolo. Sassuolo je u ovom trenutku puno opasnija momčad od Verone, a pritom igraju kod kuće gdje imaju vrlo solidan učinak. Za razliku od gostiju koji na gostujućim terenima igraju vrlo loše.

Obje momčadi imaju dosta problema s izostankom igrača, a to bi itekako moglo utjecati na ritam utakmice. Budući da gosti nisu previše poznati po svojim ofenzivnim kvalitetama, prednost moramo dati momčadi Sassuola. Oni su bolja momčad i budući da će ovo biti prvi susret protiv lošijeg protivnika, vjerujemo da će biti dovoljno motivirani da dođu do sva tri boda.

1p 1-3 i 2p 1-3 gola / 1,94

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 15.42, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 15 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.