Tiket dana – Ponedjeljak 27.05.2024

Srba331
27 svibnja, 2024
1009 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za ponedjeljak 27.05.2024. odabrali jednu nogometnu i jednu košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 3,28.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.05.2024. godine.

TIKET DANA 27.05.2024


20:30 Olimpia Milano vs Brescia

Olimpia Milano se namučila u prvom susretu, obzirom da je ekipa Brescia-e uspevala da nekoliko puta neutrališe rezultatski deficit, a sam finiš utakmice je bio veoma uzbudljiv. Jedan od razloga je svakako loša i neubedljiva igra Nikole Mirotića, koji je u prvom meču postigao svega tri poena.

Napravio je veoma brzo čak tri lične greške, i veliki deo meča je proveo na klupi. Sada je vreme da pomogne ekipi i da meč “otvori” na drugi način, ali nam se čini da bi ponovo neki drugi igrači u domaćem timu mogli imati malo važnije uloge.

Mirotić Nikola ( Olimpia Milano ) Under 13.5 points @ 1.909

00:00 GV San Jose vs SA Bulo Bulo

Večeras se završava Clausura u Boliviji, tako da smo odlučili da “uzmemo” jednu poprilično razumnu opkladu. San Jose i Bulo Bulo su dve ekipe čije je učestvovanje ove sezone bilo praktično revijalnog karaktera, tako da i jedni i drugi u ovaj meč ulazi bez ikakvog rezultatskog imperativa i pritiska.

Obzirom da je poslednje kolo, smatramo da neće biti previše agresivne igre u odbrani, tako da bismo večeras trebali videti golovi. San Jose je ekipa koja voli otvoreniji i brži ritam, što je još jedan razlog više zašto smo odlučili da večeras verujemo u golove.

Over 2.5 goals @ 1.71

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 27.05.2024

20:30 Olimpia Milano vs Brescia / Mirotić Nikola ( Olimpia Milano ) Under 13.5 points @ 1.909

00:00 GV San Jose vs SA Bulo Bulo / Over 2.5 goals @ 1.71

Vrijeme početka prve utakmice: 20:30

Ukupni koeficijent: 3.26

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Ponedjeljak 27.05.2024 10:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.