Tiket dana – ponedjeljak, 27.12.2021

Dusan
27 prosinca, 2021
655 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 27.12.2021. godine

16:00 Ballymena – Coleraine, Northern Ireland 1

Prvenstvo Severne Irske ulazi polako u drugu polovinu takmičenja, i 20. kolo nam donosi zanimljiv duel između ekipa Ballymena i Coleraine. Ballymena je na šestoj poziciji na tabeli sa 30 osvojenih bodova iz 19 odigranih mečeva, i u dosadašnjem delu takmičenja su ostvarili 8 pobeda, 6 remija i 5 poraza, uz gol razliku od 29 postignutih i 15 primljenih golova.

Na svom terenu su na 8 mečeva uspeli da zabeleže 4 pobede, 1 remi i 3 poraza, uz gol količnik od 10 postignutih i 10 primljenih golova. Loša forma u zadnje vreme je uticala da relativno rano ispadnu iz šampionske trke, obzirom da su na poslednjih pet mečeva u ligi ostvarili samo dva remija.

Ballymena je na sedmom mestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova nakon 19 odigranih utakmica. Zabeležili su 8 pobeda, samo 1 remi i 10 poraza, uz 19 postignutih i 28 primljenih golova. Na strani su na 11 odigranih mečeva upisali 4 pobede i 7 poraza, uz 9 postignutih i 18 primljenih golova, i jedna su od slabijih ekipa po defanzivnom učinku kada su u pitanju mečevi odigrani u gostima.

Promenjiva igra ali i tri pobede na poslednjih pet mečeva su ih priblićili pej of zoni, tako da maksimalno motivisani ulaze u ovaj meč, i od njih možemo očekivati prilično ofanzivnu igru. Ballymena traži pobedu za prekid serije loših rezultata, dok Coleraine juri priključak za plej of zonu, tako da smo uvereni da će ovo biti jedan veoma zanimljiv i otvoren meč s obe strane, pa iz tog razloga očekujemo da će se mreže tresti u oba poluvremena.

1-3 & 1-3 ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 a najviše 3 gola ) / 1,96  meridianbet

18:00 Kayserispor – Sivasspor, Turkey 1

Kayserispor se nalazi veoma blizu opasne zone, obzirom da u ovom trenutku imaju samo 4 boda više od prvog tima koji je “ispod crte”, i zauzimaju 15. poziciju na tabeli sa 21 osvojenim bodom nakon 18 odigranih mečeva.

Ostvarili su 5 pobeda, 6 remija i 7 poraza, uz 24 postignutih i 28 primljenih golova. Mnogo bolje igraju na svom stadionu, što se vidi iz podatka da su na 8 utakmica kod kuće zabeležili 4 pobede, 3 remija i 1 poraz, uz 12 postignutih i samo 5 primljenih golova. Relativno slabiji rezultati u poslednje vreme su uticali na to da su blići zoni opstanka nego sredini tabele, in a poslednjih pet utakmica su ostvarili jednu pobedu, dva remija i dva poraza, uz 6 postignutih i 7 primljenih golova.

Sivasspor je nakon slabijeg početka sezone uspeo da se “podigne”, i ovaj meč fočekuju na 12. mestu na tabeli sa 26 bodova iz 18 odigranih mečeva. Zabeležili su 6 pobeda, 8 remija i 4 poraza, uz 26 postignutih i 17 primljenih golova.

Na strani su na 8 odigranih utakmica ostvarili 3 pobede, 2 remija i 3 poraza, uz 10 postignutih i 9 primljenih golova. Ekipa su koja je u najboljoj formi u ligi, obzirom da su na poslednjih pet utakmica čak četiri puta došli do pobede i jednom remizirali, uz 10 postignutih i samo 2 primljena gola. U boljem su momentu od domaćeg tima, krenuli su u pohod ka vrhu tabele, i na ovom meču su uprkos gotovo podjednakim koeficijentima dosta bliži pobedi.

Kako i jednima i drugima u ovom trenutku samo tri boda odgovaraju, ne verujemo da će preveliki fokus biti na odbrani, i očekujemo napadački fudbal pre svega od igrača gostujućeg tima. Njihovi međusobni dueli su mahom bili propraćeni golovima, i uzimajući u obzir trenutnu formu Sivasspor-a, očekujemo da će i ova utakmica biti sa makar tri postignuta gola.

1-3 & 1-3 ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 a najviše 3 gola ) / 2,10  meridianbet

21:00 St. Truiden – Eupen, Belgium 1

St Truiden trenutno zauzima 16. mesto na tabeli sa 21 osvojenim bodom iz 20 odigranih mečeva, i imaju samo dva boda više u odnosu na Seraing koji je na poziciji koja vodi u baraž za opstanak u ligi.

Do sada su ostvarili 6 pobeda, 3 remija i 11 poraza, uz gol količnik od 20 postignutih i 31 primljen gol.  Kod kuće sun a 10 odigranih utakmica zabeležili 2 pobede, 2 remija i 6 poraza, uz 12 postignutih i 18 primljenih golova, i sa prosekom od 1.8 primljenih golova po meču imaju jednu od najslabijih odbrana u ligi kada su u pitanju mečevi odigrani na domaćem terenu.

U katastrofalnoj su formi, obzirom da su na poslednjih pet utakmica u ligi poraženi svih pet puta, i polako se stvara rezultatski pritisak. Eupen je na 11. mestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova iz 20 odigranih mečeva, i podjedanko su udaljeni od opasne zone i pozicija na tabeli koja obezbeđuju baraž za plasman u Ligu Konferencija.

Do sada su upisali 7 pobeda, 4 remija i 9 poraza, uz 30 postignutih i 34 primljena gola, i sa prosekom od 3.2 gola po utakmici su na četvrtom mestu liste najefikasnijih timova lige. Na gostujućim terenima su odigrali 10 mečeva, na kojima su zabeležili 4 pobede, 1 remi i 5 poraza, uz 17 postignutih i 17 primljenih golova, is a prosekom od 3.4 gola po utakmici su treća najefikasnija ekipa u takmičenju kada su u pitanju mečevi odigrani na gostujućim terenima.

Samo jedna pobeda i jedan remi na poslednjih pet mečeva u ligi su ih udaljili od plej of zone, i ekipa Eupen-a na ovom meču ima imperative pobede, obzirom na zacrtane ciljeve. Na dva od poslednja tri međusobna duela ovih timova odigranih na stadionu St. Trudien-a su završena sa velikim brojem postignutih golova, a imajući u vidu da Eupen ove sezone na gostujućim terenima igra veoma otvoreno i efikasno, možemo i na ovom meču očekivati golove. Po našem mišljenju, Eupen je dosta bliži trijumfu, ali su ipak golovi za nas najizglednija opcija.

1-3 & 1-3 ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 a najviše 3 gola ) / 1,97  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET, ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 8.11.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan