Tiket dana – ponedjeljak 28.11.2022

Srba331
28 studenoga, 2022
836 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

14:45 Kolossos vs. AEK, Grčka Košarka

AEK je ove sezone izgradio momčad koja nije dovoljno kvalitetna za borbu na dvije fronte. U domaćem prvenstvu pobjeđuju bez većih problema, dok u Ligi prvaka imaju velikih problema. Imaju sva četiri poraza u grupnoj fazi. Jasno je da će se fokusirati na natjecanje u domaćem prvenstvu jer u Europi nemaju šanse, a u ponedjeljak ih čeka dvoboj protiv jedne od skromnijih momčadi u Grčkoj.

Kolossos je do sada ostvario samo dvije pobjede (obje na domaćem terenu), što bi igračima gostujuće momčadi trebao biti jasan znak da ne smiju podcijeniti protivnika. Kolossos kod kuće igra na gotovo 80 posjeda pa je za očekivati ​​brži ritam utakmice. Kako AEK trenutno ima prosjek od preko 80 poena po utakmici, vidimo veliku vrijednost u postavljenoj margini od 152,5 u kladionici MozzartBet.

Više od 152.5 u regularnom delu meča@ 1,85

17:00 Brazil vs. Švicarska, Svjetsko Prvenstvo

Obje ekipe imaju po 3 boda i ovo je izravan dvoboj za prvo mjesto u skupini. Švicarska se mučila protiv Kameruna, dok je Brazil relativno lako slomio otpor Srbije. Za srpsku reprezentaciju najbolje bi bilo da Brazil trijumfira u ovoj utakmici, ali naravno pod uvjetom da Srbija prethodno porazi Kamerun. U prvom susretu Brazilci su pokazali nevjerojatnu disciplinu i borbenost, dok smo kod Švicaraca mogli vidjeti da su sposobni napadati 90 minuta.

Brazil će u preostala dva susreta u skupini igrati bez Neymara, što bi moglo uvelike utjecati na njihov ofenzivni učinak. Očekujemo totalnu ofenzivu Švicaraca prema brazilskom golu, jer vidjeli smo puno puta do sada da nisu momčad koja puno kalkulira. Ovdje bez većih problema obje momčadi mogu postići barem jedan gol.

2 – 4 gola @ 1,45

https://twitter.com/BrasilEdition/status/1596908120311156736?s=20&t=a900rS605SXa48mavY3UWw

20:00 Crvena zvezda vs. Partizan, ABA Liga

Prvi ovosezonski derbi dviju momčadi koje igraju u Euroligi mogao bi uvelike odrediti tijek borbe za prvo mjesto u regularnom dijelu natjecanja. Zvezda je uvelike promijenila sustav igre dolaskom Ivanovića, dok je Partizan nekoliko puta u posljednje vrijeme pokazao dva lica. Mislimo da je tako jer u jednom susretu uspiju postići manje od 70 poena, a samo dva dana kasnije blizu 100.

Od Zvezde možemo očekivati ​​agresivniju obranu, prije svega protiv Puntera, Exuma i Nunnallyja, a ako u tome uspiju, Partizan neće doći do 75 poena. Obrambeni segment igre bit će ključan u ovom susretu, a domaća momčad trenutno ima puno bolje braniče. Zvezda ne voli run and gun stil igre. što će biti veliki problem za momčad Partizana. S obzirom na velike tenzije i važnost utakmice, trebali bismo vidjeti utakmicu u sporijem ritmu. Sukladno tome, margina od 162,5 koju nudi MozzartBet je prema našem mišljenju previsoka.

Manje od 162.5 u regularnom delu @ 1,55

Koeficijent: 4,16

Kladionica:
MozzartBet

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.