Tiket dana – srijeda 03.07.2024

Alex
2 srpnja, 2024
1007 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za srijedu 03.07.2024. odabrali smo dve košarkaške i jednu tenisku utakmicu. Ukupna kvota kada je tiket dana u pitanju je 6.57.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 03.07.2024. godine.

TIKET DANA 03.07.2024

22bet

12:00 – Nakashima vs Thompson

Trećeg dana na Wimbledonu biće odigrano nekoliko veoma dramatičnih mečeva u muškom delu ždrijeba. Nakashima i Thompson su tenisači koji igraju dobro na travi, tako da očekujemo da će ovo biti veoma neizvestan i uzbudljiv okršaj sa potencijalom da budu odigrana pet seta.

over 41.5 @ 1.87

14:30 – Montenegro vs Cameroon

Crnogorci nisu dobro startovali kvalifiakcijski turnir za Olimpijske igre koji se održava u Rigi. Oni su izgubili od Brazila u utorak, tako da ulaze u ovaj dvoboj sa imperativom pobjede. Nikola Vučević i Kendrick Perry, ključni igrači Crne Gore, nisu odigrali dobro, tako da očekujemo da će voditi svoj nacionalni tim do uverljive pobjede protiv slabog Kameruna.

Monetenegro -12.5 @ 1.92

17:30 – Bahamas vs Poland

Ovo će biti veoma interesantan okršaj. Obje reprezentacije imaju ambicije da se plasiraju u polufinale kao prvoplasirana momčad u svojoj skupini, tako da vjerujemo da će ovo biti jako kvalitetan i efikasan meč. Bahami su već pokazali protiv Finske svoj napadački potencijal, a Poljaci takođe imaju odlične strijelce.

over 171.5 @ 1.83

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 03.07.2024

12:00 – Nakashima vs Thompson / over 41.5 @ 1.87

14:30 – Montenegro vs Cameroon / Montenegro -12.5 @ 1.92

17:30 – Bahamas vs Poland / over 171.5 @ 1.83

Vrijeme početka prve utakmice: 12:00

Ukupni koeficijent: 6.57 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Utorak 02.07.2024) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22BET

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.