Tiket dana – srijeda 03.11.2021.

Dusan
3 studenoga, 2021
538 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri košarkaške i jednu fudbalsku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 03.11.2021. godine

18:00 Sporting – Antwerp Giants, FIBA Europe Cup

Očekuje nas veoma zanimljiv duel u grupi F Fiba Europe Cup-a između Sporting-a i Antwerp Giants-a. Sporting je na drugoj poziciji na tabeli sa skorom od dve pobede i jednim porazom, i do sada imaju koš količnik od 237 postignutih i 199 primljenih poena.

Jedini poraz u grupi su doživeli upravo od Belgijskog tima rezultatom 80:75. Anterp je prvoplasirana ekipa u grupi sa maksimalni mskorom od tri ostvarene pobede. Igraju dobro, što sem pobeda potvrđuje i koš razlika od 249 postignutih i 219 primljenih poena.

U prvom meču ovih timova odigranim u Belgiji, Antwerp je 35 minuta kontrolisao situaciju na terenu, i zahvlajujući preranom opuštanju u poslednjh 5 minuta su dozvolili igračima Sporting da ublaže poraz, koji je objektivno trebao biti veći od 15 poena razlike.

Nejasno je malo zašto je Sporting veliki favorit u ovom meču, obziro da su na svim dosadašnjim mečevima pokazali da umeju da odigraju od sjaja do očaja. Antwerp je kvalitetniji tim i verujemo da i na ovom meču mogu doći do pobede. Za svaki slučaj ćemo se osigurati hendikep pobedom.

Antwerp +8,5 u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

18:45 Milan – Porto, Champions League

Milan je trenutno poslednjeplasirana ekipa grupe B, i do sada su zabeležili sva 3 poraza. Najpre je Liverpool bio bolji sa 3:2, a onda su nako potpunog preokreta na svom terenu doživeli poraz od Atletiko Madrida sa 2:1.

Pre dve nedelje je Porto na svom stadionu bio bolji sa 1:0, i Milan je došao u situaciju da mu je ovo poslednji voz u borbi za plasman na drugo mesto, i nastavak takmičenja u eliminacionoj fazi. Porto je do sada sakupio 4 boda, i zahvaljujući slabijoj gol razlici od Atletiko Madrida zauzimaju treće mesto na tabeli.

Posle 0:0 u Madridu, Liverpul je sa ubeljivih 5:1 slavio u Portugalu, a jedinu pobedu do sada su ostvarili upravo protiv Milana, sa minimalnih 1:0. Neverovatno je da Mlan koji pruža sjajne partije u Seriji A, nema osvojen makar jedan bod u grupi, i ukoliko ne osvoje 3 boda u ovom meču gotovo je izvesno da se mogu oprostiti od Evrope što se tiče ove sezone.

Pobeda se nameće kao imperative za domaću ekipu, i verujemo da igrači Milana predvođeni Zlatanom Ibrahimovićem mogu do prve pobede večeras.

 1 2,00 mozazrtbet

19:00 Budućnost – Virtus , Eurocup

Budućnost će u okviru trećeg kola grupe B Eurocup-a dočekati favorizovani Vitus iz Bolonje. Budućnost je trenutno na trećoj poziciji u grupi sa obe pobede do sada. U prvom kolu su na gostovanju protiv Ulm-a efikasnom partijom napravili brejk, i do prove pobede došli rezultatom 86:79.

Mnogo teži meč su imali u drugom kolu protiv Valensije na svom terenu, i Podgoričani su uz dosta muke uspeli da ostvare veliku pobedu rezultatom 71:70. Virtus je zahvaljujućim dobroj koš razlici na prvoj poziciji na tabeli sa maksimalnim skorom.

U prvom kolu su bili bolji u gostima od Burse sa ubedljivih 101:83, dok su u narednom kolu na svom terenu pobedili Ulm sa 87:76. Kladionice nude margin od 164,5 poena za ovaj meč, i mi tu vidimo veliku vrednost.

Budućnost sem Cobbs-a i Seeley-a nema igrače koji u rukama imaju sigurnih 15+ poena, tako da očekujemo sporiji ritam meča baš kao sa Valensijom. Virtus je ekipa sastavljena od odličnih individualaca, i nisu naviknuti da igraju sa ekipama koje umeju da spuste ritam meča.Očekujemo da će Budućnost uvesti meč u ritam sa oko 140 poseda, što bi trebalo da bude dovoljno za najviše 157-160 poena na meču.

Manje od 164,5 u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

19:00 Mornar – Bahcesehir, FIBA Europe Cup

Mornar se nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa skorom od 2 pobede i 1 poraza, uz 243 postignuta i 214 primljenih poena. U prvom kolu su na gostovanju Bahcesehir-u izgubili sa 75:68, u jednom potpuno atipičnom meču za obe ekipe.

Naredni meč protiv Leiden-a u Baru je pokazao prepoznatljivo lice Mornara, i domaći tim je slavio sa 87:74. Do druge pobede u grupi su stigli trijumfom u Baru nad grčkim Iraklisom pre nedelju dana sa 88:65, i došli u izglednu situaciju da sa dve pobede do kraja budu sigurni učesnik  naredne faze takmičenja.

Bahcesehir je lider grupe sa maksimalnim učinkom nakon 3 odigrana meča. U Europa Cup-u igraju nešto sporiju košarku, što potvrđuje 218 postignutih i 200 primljenih poena, odnosno tek nešto više od 139 poena u proseku po meču.

Na sva tri meča u grupi su protivnike uspevali da spuste na manje od 70 postignutih poena, što dovoljno pokazuje nvo angažovanosti igrača turskog tima u odbrani. Očekujemo maksimalno ozbiljan pristup turskih košarkaša i meč u malo sporijem ritmu, baš kao i u prvom duelu ovih ekipa u Turskoj.

Mornar manje od 79,5 u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice mozzartbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 12.66 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan