Tiket dana – Srijeda 10.07.2024

Stefan
9 srpnja, 2024
1241 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za srijedu 10.07.2024. smo pripremili fudbalski tiket. Ukupna kvota kada je tiket dana u pitanju je 7.10.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 10.07.2024. godine.

TIKET DANA 10.07.2024

22bet

20:00 – Ludogorets vs Dinamo Batumi

Ludogorets nas je navikao da sezonama unazad rutinski rešava utakmice u prvim kolima europskih kvalifikacija. Zato ne očekujemo da će imati mnogo problema sa predstavnikom Gruzije.

Ludogorets-Ludogorets @ 1.64

21:00 – Netherlands vs England

Užasan fudbal igrala je Engleska do sada, a u pitanju je reprezentacija koja ima izvenredan napadački potencijal. Holandija se ne brani i upravo bi njihov pristup mogao da dovede do mnogo golova na ovoj utakmici.

BTTS @ 2.10

02:00 – Uruguay vs Colombia

Dve reprezentacije koja su mnogo pokazale na Copa America i biće šteta što je jedna morati da završi učešće u polufinalu. Bili su veoma efikasni do polufinala i nadamo se da će taj trend nastaviti.

BTTS @ 2.05

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 10.07.2024

20:00 – Ludogorets vs Dinamo Batumi / Ludogorets-Ludogorets @ 1.64

21:00 – Netherlands vs England / BTTS @ 2.10

02:00 – Uruguay vs Colombia / BTTS @ 2.05

Vrijeme početka prve utakmice: 20:00

Ukupni koeficijent: 7.10 (Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2, 3/3)

Važna napomena: Koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Ponedjeljak 08.07.2024) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22BET

Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.