Tiket dana – srijeda 10.08.2022.

Alex
9 kolovoza, 2022
1276 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naši analitičari su odlučili da tiket dana kada je u pitanju srijeda 10.08.2022. bude kombinacija teniskih i fudbalskih tipova. U toku su ATP i WTA turniri u Montrealu i Torontu, pa smo selektirali po jednu predkiciju sa oba, dok je poslednji deo tiketa centralni fudbalski događaj dana, Superkup Evrope. Pa krenimo redom…

17:00 Yulia Putintseva – Paula Badosa, WTA Toronto

Na izuzetno jakom turniru u kanadskom Torontu narednih dana vodiće se žestoke borbe za trofej namenjen najboljoj teniserki, a ovo takmičenje okupiće sav krem ženskog tenisa. U srijedu će svoj nastup na turniru započeti četvrta nostiljeka Paula Badosa, koja će za rivalku imati neugodnu Kazahstanku Yuliu Putintsevu.

Španska teniserka je nakon eliminacije u osmini finala Wimbledona odlučila da napravi jednomesečnu pauzu i na teren se vratila prošle sedmice u San Hozeu, gde je u polufinalu elimisana od Kasatkine rezultatom 0-2. Pre toga je bila bolja od Mandlik i Gauff.

Sa druge strane, Putintseva je aktivno igrala tokom čitavog jula i stigla je čak do finala u Budimpešti, gde je poražena od Aleksandre Krunić. U Torontu je već odigrala jedan meč i posle velike borbe je porazila anonimnu 299. teniserku sveta Katherine Sebov sa 2-1.

Smatramo da je kvalitet na strani Badose i verujemo da će ona biti koja će nastaviti turnir u kanadskom gradu.

Paula Badosa To Win / 1.36

17:00 Casper Ruud – Alex Molcan, ATP Montreal

Montreal će biti domaćin ATP Masters turnira iz 1000 serije, tako da ćemo ove sedmice gledati i uživati u izuzetno uzbudljivim i kvalitetnim dvobojima najboljih svetskih tenisera. U srijedu će svoj prvi meč odigrati četvrti nositelj turnira Casper Ruud i Alex Molcan iz Slovačke.

Norveški teniser je ove sezone igrao sjajno na šljaci. Osvojio je tri turnira na ovoj vrsti podloge, igrao finale Roland Garrosa, ali se nije baš najbolje snašao na travi. Eliminisan je već u drugom kolu Wimbledona, igrao je sa mnogo oscilacija, a turnir u Montrealu će mu biti prvi na brzoj podlozi od Otvorenog prvensta Engleske.

Sa druge strane, Alex Molcan je teniser koji u kontinuitetu igra sve bolje u prethodnih nekoliko meseci. Tom napretku je svakako doprinela saradnja sa dugogodišnjim trenerom Novaka Đokovića Marijanom Vajdom, koji je Molcanov zemljak, pa je ovaj teniser igrao osminu finala Wimbledona i polufinale turnira u Hamburgu.

U Montrealu je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Mackenziea McDonalda, pa sa dosta optimizma ulazi u duel sa Casperom Ruudom.

Total Games Over 21.5 / 1.8

21:00 Real Madrid – Eintracht Frankfurt, UEFA Super Cup

U srijedu uveče nas očekuje duel između pobednika Lige šampiona i Lige Evrope, a poprište dvoboja biće Olimpijski stadion u Helsinkiju.

Madriđani su prethodne sezone prešli najteži mogući put do evropskog vrha eliminacijom PSG-a, Chelseaja, Manchester Cityja i Liverpoola, pa će sada imati priliku da se bore za novi trofej. Svi glavni igrači biće nosioci igre i ove sezone, a roster tima dodatno su pojačali defanzivac Rudiger i vezista Tchouameni. Povređenih igrača nema, tako da će trener Ancelotti imati najjači mogući tim na raspolaganju.

Eintracht jeste osvojio drugo najkvalitetnije evropsko takmičenje, ali novu takmičarsku godinu otvorio je na poražavajući način. U prvom kolu nove bundesligaške sezone dočekali su Bayern iz Minhena koji ih je deklasirao 6-1, pa je upitno kakva je atmosfera u timu uoči duela sa Realom. Uz to, najbolji igrač tima iz prošle sezone Filip Kostić je dogovorio saradnju sa Juventusom i neće više igrati za nemački tim.

Total Goals Over 2.5 / 1.61

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 3.94, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SKORO 30 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.