Tiket dana – srijeda 1.07.2020

tiket dana

Tokom pauze izazvane zbog Corona Pandemije (COVID-19), retko je bilo dovoljno utakmica da se igra Tip Dana, a kamoli da se sastavi valjan Tiket dana! Međutim, fudbal se vratio na velika vrata i sada kada se igra već blizu 20 prvenstava, imamo često dovoljno utakmica da sastavimo jedan vrlo interesantan tiket. Uspeli smo danas da pronađemo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 01.07.2020. godine

Osijek – Rijeka, Hrvatska Prva Liga, 01.07.2020

Ekipa Rijeke se ne može prepoznati od restarta šampionata, pošto je vice šampion uspeo da prospe 10 od 15 poena i sada se nalaze na vrlo nezgodnom mestu, pošto moraju da traže bodove koji sui m preko potrebni protiv ekipe Osijeka, koji je jedan od najboljih domaćih timova u šampionatu trenutno. Ipak, kvota se kreće u čudnom smeru, očigledno je da sharp money ide na Rijeku, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Rijeka +0.5 AH (da Rijeka ne izgubi na ovom meču) sa kvotom 1.67

Sheffield Wednesday – West Brom, England Championship League, 01.07.2020

Utakmica koja se igra u okviru Championship lige, gde ekipa West Broma juri Leeds i mora da ide na pobedu protiv ekipe Sheffielda koja igra bez ikakve motivacije. Iako smatramo da će gosti odneti sva tri boda idemo ovde na sigurnu varijantu i iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: West Brom DNB (da West Brom ne izgubi na ovom meču) sa kvotom 1.40

Fiorentina – Sassuolo, Italija Serie A, 01.07.2020

Italijanska Serije A je postala vrlo zanimljiva i efikasna liga, te je vrlo interesantno kladiti se na utakmice ovog šampionata. Danas nam se iz ponude naročito sviđa utakmica koja se igra između Fiorentine i Sassuoloa. Iako obe ekipe igraju efikasnije u obrnutim ulogama, odnosno Fiora na gostovanjima, a Sassuolo na domaćem terenu, smatramo da će ovde biti golova. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na meču) sa kvotom 1.72

Voluntari – Targoviste, Rumunija Prva Liga, 01.07.2020

Još jedna utakmica gde je “pametan novac” rano krenuo na jednu stranu i nastavlja da ide u istom smeru, što je obično vrlo dobar znak. Voluntari se nalazi u odličnoj formi, dok gosti igraju prilično loše od restarta šampionata. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Voluntari -0.5 AH (da Voluntari pobedi na meču) sa kvotom 1.80 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 7.25 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 72.5 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news