Tiket dana – srijeda, 11.05.2022.

Dusan
11 svibnja, 2022
597 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Ponuda za srijedu je jako šarenolika i na programu su veoma zanimljivi fudbalski, košarkaški, rukometni, teniski, hokejaški mečevi. Nakon temeljne analize izdvojili smo po jedan fudbalski, košarkaški i rukometni par u nadi da je to dobitna kombinacija jedanestog dana u mesecu maju.

Evo naših predloga za tiket dana za srijedu 11.05.2022. godine:

20:30 Leeds United – Chelsea, England Premier League

U odloženom meču 33. kola Premier lige sastaće se na “Elland Roadu” fudbaleri Leeds Uniteda i Chelseaja, a obema ekipa su preko potrebna tri boda.

Leeds United se trenutno nalazi u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 34 osvojena boda, koliko ima i Burnley na 17. poziciji, dok Everton ima 35, kao i utakmicu manje. To znači da će u preostale tri utakmice popularni “Paunovi” morati da jurišaju na pobedu kako bi obezbedili opstanak, pa makar sa druge strane stajao i favorizovani Chelsea.

Londonski “Plavci” su već izvesno vreme u rezultatskoj krizi. Oni nisu pobedili na tri uzastopne premijerligaške utakmice, a iz meča u meč gomilaju se defanzivne greške, pa nisu sačuvali svoju mrežu u poslednja tri kola.

Oni su serijom loših rezultata ugrozili treću poziciju na tabeli i sada imaju samo jedan bod više od gradskog rivala, pa će morati da podignu kvaltiet svojih igara na viši nivo.

Treneri Jesse Marsch i Thomas Tuchel važe za stratege koji forsiraju ofanzivni stil igre, pa treba očekivati meč sa dosta šansi za gol na oba kraja terena, a mi se nadamo da će obe ekipe biti raspucane i precizne.

Total Goals Over 2.5 / 1.62

20:30 Virtus Bologna – Bursaspor, Basketball EuroCup

U srijedu je na programu finale košarkaškog Eurocupa u kojem će snage odmeriti italijanski Virtus i turski Bursaspor. Bolonjski tim je domaćin okršaja za trofej što dodatno povećava ulogu favorita ove ekipe, koja je na papiru daleko kvalitetniji tim.

Virtus se od starta takmičenja smatra jednim od glavnih favorita za pobednika, što ne čudi kada je roster sastavljen od igrača poput Teodosića, Bellinelija, Shengelije, Hacketta, Jaiteha, Manniona… Uz to, predvođeni su jednim od najboljih trenera današnjice, španskim selektorom Sergiom Scariolom, koji odlično zna kako se osvajaju trofeji.

Sa druge strane, Bursaspor je jedna od najlepših priča ovosezonske košarke. Autsajder iz Burse je na putu do finala elminisao Partizan, Cedevita Olimpiju i Andorru, a sve tri utakmice igrao je na gostujućem terenu. Podsećanja radi, ligaški deo Eurocupa su završili na sedmom mestu na tabeli u svojoj grupi.

Iako će čitava Evropa navijati za turski tim, mišljenja smo da će presuditi individualni kvalitet Virtusa, kao i ogromno iskustvo koje je na strani bolonjskog tima.

Virtus Bologna -4.5 / 1.52

18:45 Flensburg – Barcelona, EHF Champions League

Premijerni meč četvrtfinalne faze rukometne Lige šampiona biće odigran u Nemačkoj, a koplja će ukrstiti domaći Flensburg i gostujuća Barcelona.

Španski velikan je aktuelni prvak Evrope i jedan od glavnih favorita za ovogodišnje osvajanje naslova. Oni su prvu fazu takmičenja završili na drugom mestu grupe B, pa su bili slobodni u osmini finala, dok je Flensburg jedva izborio plasman u eliminacionu fazu.

Oni su bili u istoj grupi kao i Barca, ali su završili kao šesti, što ih nije omelo da u osmini finala eliminišu mađarski Pick Szeged i zakažu dvomeč sa popularnom “Blaugranom”.

Barcelona je slavila u 10 od poslednjih 12 utakmica protiv Flensburga, a u grupnoj fazi je dobila oba meča (29:22, 25:21). Španski tim je sezonama unazad u vrhu evropskog rukometa, ove sezone su već osvojili titulu u domaćem prvenstvu, pa su u potpunosti usredsređeni na odbranu evropskog trona.

Barcin roster je krcat rukometašima vrhunskog kvaliteta, što se može reći i za Flensburgov, ali mi prednost dajemo katalonskom gigantu i verujemo da mogu trijumfovati i na gostujućem terenu.

Barcelona To Win / 1.68

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA JAKO DOBRIM KOEFICIJENTOM 4.14, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI VIŠE OD 30 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan