Tiket dana – srijeda, 14.09.2022.

Alex
13 rujna, 2022
1614 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Srijeda 14.09.2022. je dan kada ćemo saznati polufinalne parove na ovogodišnjem Eurobasketu. Tada će biti odigran treći i četvrti četvrtfinalni mečevi, tako da će biti jasno ko će se boriti za medalje. Fokus našeg analitičkog tima je stoga na ovim duelima, a sa oba smo selektirali po jednog igrača.

17:15 France – Italy, Eurobasket

Nakon senzacionalne eliminacije Srbije u osmini finala, izabranici Gianmarca Pozzecca će izaći na megdan reprezentaciji Francuske koja je pravim čudom ostala na turniru. Trikolori su se žestoko mučili sa Turcima, gubili u finišu meča, ali je Rudy Gobert spasao svoj nacionalnim tim ranog ispadanja.

Izabranici Vincenta Colleta nisu na očekivanom nivou. Na ranijim turnirima igrali su daleko kvalitetnije i kompaktnije, ali možda su najbolje sačuvali za kraj. Jedan od glavnih nedostataka je nekonstantnost Evana Fourniera, najboljeg igrača Francuske na spoljnim pozicijama.

On je najbolji strelac reprezentacije sa 14.7 poena u proseku, ali troši mnogo lopti i procenti šuta su niski za njegove standarde. No, očekujemo da košarkaš New York Knicksa bude na optimalnom nivou u najvažnijim mečevima. Stil igre koji forsiraju Italijani njemu i te kako odgovara. Sposoban je da proizvodi poene iz kontri i polukontri, a verujemo da će se i u pozicionim napadima Francuzi u najvećoj meri oslanjati na njegov individualni kvalitet.

Evan Fournier Total Points Over 16.5 / 1.87

20:30 Slovenia – Poland, Eurobasket

U poslednjem četvrtfinalnom okršaju gledaćemo duel aktuelnih evropskih prvaka i učesnika četvrtfinala poslednjeg Svetskog prvenstva. Slovenci su, teže od očekivanog, slomili otpor žilavih Belgijanaca, dok su Poljaci porazili Ukrajince u duelu u kojem nisu imali ulogu favorita.

Luka Dončić i drugovi su čitave tri četvrtine vodili žestoke borbe sa belgijskim nacionalnim timom, koji je pokazao da pobeda nad Špancima na ovom turniru nije slučajnost. No, fantastičnom igrom u poslednjoj četvrtini Slovenci su odbili nalet rivala i trijumfovali 88-72.

Oni su izraziti favoriti u ovom okršaju, ali kako bi se taj epitet opravdao bez neke veće drame potrebno je dodatno angažovanje pomoćnog osoblja Luke Dončića i Goran Dragića. Poljaci će verovatno biti fokusirani da zaustave tandem NBA superstarova, što će ostaviti višak prostora ostalim igračima.

Stoga verujemo da Mike Tobey može da odigra zapaženu ulogu u ovom meču. Ovaj polivalentni centar odlično sarađuje sa Dončićem i Dragićem u akcijama “2 na 2”, podjednako je opasan iz pick and rolla i pick and popa, a može da iskreira poene nakon ofanzivnog skoka.

Stoga smatramo da je ova margina preniska i da je naturalizovani Amerikanac može “pokriti”.

Mike Tobey Total Points Over 11.5 / 1.87

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM  KOEFICIJENTOM 3.36, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI NEŠTO VIŠE OD 23 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.