Tiket dana – srijeda, 15.06.2022.

Sportske
15 lipnja, 2022
726 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Teniska sezona na travi se posetpeno zahuhtava. U toku su ATP turniri iz serije 500 u Londonu i nemačkom Haleu, pa naš tiket dana kada je srijeda 15.06.2022 čine tri teniska tipa ukupne kvote 3.88.

14:00 Alex De Minaur – Alejandro Davidovich Fokina, ATP London

Nakon ne baš ubedljive sezone na šljaci, španski teniser Alejandro Davidovich Fokina je sezonu na travi startovao pobedom nad sunarodnikom Albertom Ramosom-Vilnolasom u dva seta (7:5, 6:4), pa će se za mesto u četvrtfinalu boriti protiv vršnjaka i 21. igrača sveta Alexa De Minaura.

Australijski teniser je napravio iznenađenje na startu turnira u londonskom Queen’s Clubu, jer je eliminisao osmog nosioca i specijalistu za brze podloge Reillya Opelku sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4). De Minaur je tokom čitavog meča sigurno servirao, koncentracija ga nije popuštala, pa nije dopustio protivniku niti jedan break u oba seta.

Naš tim analitičara daje prednost upravo Australijancu, jer smatramo da mu ova vrsta podloge više prija i u prošlosti je na travi beležio mnogo bolje rezultate nego Davidovich Fokina.

Alex De Minuar To Win / 1.37

14:30 Hubert Hurkacz – Ugo Humbert, ATP Halle

U nemačkom gradu Haleu igra se podjednako kvalitetan turnir kao u engleskoj prestonici, a prošlosezonski trofej brani francuski teniser Ugo Humbert, kojem je to bio jedini trofej u 2021. Godini.

Francuski teniser, inače trenutno 50. teniser na svetu, odbranu trona startovao je na pozitivan način, pobedom protiv kvalifikanta iz Moldavije Radua Albota. Nakon tri odigrana seta bilo je 2:1 za Francuza (6:7, 7:6, 7:5). Ovaj teniser ima fantastičan bekhend, a najbolje rezultate u karijeri beleži na tvrdoj podlozi, koja mu je omiljena. U poslednje vreme fantastično servira, a u prvom kolu nije izgubio nijedan servis, a protivniku je dozvolio samo jednu break loptu.

Poljski teniser Hubert Hurkacz je u Haleu postavljen za petog nosioca, a i on je u premijernom meču na turniru imao određenih problema i morao je da igra tri seta. Bio je bolji od Amerikanca Maximea Cressya sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:4) i tako ostvario prvu ovosezonsku pobedu na travi, budući da je prošle sedmice poražen u prvom kolu Štutgarta od Martona Fucsovicsa sa 1:2.

Obojici igrača je servis jedno od glavnih oružja, pa verujemo da ćemo gledati neizvesne setove, koji se vrlo lako mogu odlučivati u tie breaku.

Total Games Over 23.5 / 1.88

15:30 Botic Van De Zandschulp – Grigor Dimitrov, ATP London

Drugo kolo turnira u Londonu nam donosi zanimljiv dvoboj između Holanđanina Botica Van De Zandschulpa i bugarskog tenisera Grigora Dimitrova.

Holandski igrač već neko vreme beleži dobre rezultate u kontinuitetu, a na Roland Garrosu je prošao dve runde i u trećoj ga je zaustavio kasniji šampion Rafael Nadal. Sezonu na travnatim terenima nije startovao dobro – u Hertogenbošu je prošle sedmice poražen u prvom kolu od Finca Emila Ruusuvuorija sa 1:2, a i na startu ovonedeljnog takmičenja nije briljirao, već je teškom mukom pobedio kvailifikanta Paula Jubba sa 2:1 (7:6, 4:6, 6:1).

Sa druge strane, temperamentni Bugarin je u prvoj rundi bio bolji od domaće nade Camerona Norriea posle preokreta, 2:1 (6:7, 6:1, 6:4) i tako nastavio sa solidnim igrama ove sezone. Na dva od poslednja tri turnira na kojima je učestvovao je stigao do trećeg kola, reč je o Mastersu u Madridu i Roland Garrosu, tako da se može reći da ima konituitet sasvim solidnih rezultata.

Dimitrov je dosta iskusniji od Van De Zandschulpa, zna kako se osvaja turnir u Queen’s Clubu, jer je to uradio 2014, pa verujemo da će bugarski teniser biti pobednik u ovom duelu.

Grigor Dimitrov -2.5 games / 1.65

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA DOBRIM KOEFICIJENTOM 3.88, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SOLIDNIH 28 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske