Tiket dana – srijeda 17.05.2023.

Sportske
17 svibnja, 2023
1412 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za srijedu 17.05.2023 sastoji se od četiri nogometne i jedne košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,23.

21:00 Manchester City vs Real Madrid, UEFA Champions League

Iako gotovo sve ukazuje na to da bi večeras Manchester City trebao obezbediti kartu, moramo reći da ekipu iz Madrida nikada ne treba olako otpisivati. Istorija nas je naučila da je Real Madrid ekipa koja ume od igra velike mečeve, a ovo je zapravo finale pre finala.

Manchester City je u prvom meču dominirao prvih 30 minuta i propustio dosta izglednih prilika, a mogli smo videti da je Real Madridu bilo potrebno malo vremena i prostora da kazni protivničke promašaje. Uprkos epitetu autsajdera, smatramo da se gosti večeras neće predati bez velike borbe.

Real Madrid +2.5 @ 1,25

21:00 Middlesborugh vs Coventry, England Championship

Dva koraka dele i jedne i druge od Premier League, tako da je ovo utakmica izuzetne važnosti za Middlesbrough i Coventry. U ovakvim utakmicama čak i najsitnija greška može biti kobna jer nema ponovne prilike da se greška ispravi, tako da ovo ne bi trebao biti previše atraktivan meč.

Verujemo da će i jedni i drugi najpre nastojati u tome da ne prime gol i da će strpljivo čekati svoju priliku, a i istorija međusobnih duela ovih timova nam pokazuje da dueli Middlesbrough-a i Coventry-ja nisu previše efikasni. Zbog važnosti duela, verujemo u sporiji ritam i oprezniji pristup, a samim tim i u manji broj golova večeras.

Total Under 3.5 @ 1,37

19:00 Karagumruk vs Adana Demirspor, Turkey Superlig

Verovatno i poslednja prilika za gostujući tim da se uključi u borbu za treće mesto. Adana ima 7 bodova manje od trećeplasiranog Besikatasa sa kojim će se susresti u narednom kolu, tako da bi gosti sa dva trijumfa smanjili taj deficit na samo jedan bod zaostatka. I pritom bi imali još tri utakmice do kraja da pokažu da zaslužuju poziciju broj tri.

Adana je ekipa koja je u najboljoj formi u ligi i mislimo da gosti ovu priliku nikako ne bi smeli propustiti. Karagumruk je siguran u sredini tabele i bez naročitih takmičarskih motiva, tako da mi poverenje poklanjamo Adani.

Adana Demirspor X2 @ 1,40

19:00 Ulm vs ALBA, Germany BBL

Na opšte iznenađenje, Ulm je u prvoj utakmici “razbio” ekipu iz Berlina sa 88:64. ALBA je potcenila protivnika koji je još jednom pokazao da ume biti itekako neugodan, a posledica toga je više nego ubedljiv poraz. ALBA je sada pod mnogo većim pritiskom jer mora “juriti” izjednačenje u ovoj seriji, a kako Ulm pred svojim navijačima igra veoma dobro verujemo da će gosti imati znatno teži zadatak nego u prvoj utakmici.

ALBA je bez ikakve sumnje favorit, ali ponekad pritisak može izazvati kontra efekat, što bi mogao biti slučaj i večeras.

Ulm + 19.5 @ 1,15

18:30 TSC vs Crvena zvezda, Serbia Cup

Iako je trojef u nacionalnom Kupu važna stvar, pred ekipom TSC-a su dve daleko važnije utakmice. To kažemo jer se TSC bori da sačuva drugo mesto na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu Šampiona, što bi bio istorijski uspeh za ovaj mali klub. S druge strane, Crvena zvezda želi duplu krunu i ne sumnjamo da će fudbaleri gostujućeg tima biti znatno motivisaniji da obezbede prolazak u finale.

Veliko je pitanje da li će TSC na ovom meču nastupiti u najjačem sastavu jer je ova sezona pokazala da domaći nemaju snage za ravnopravnu borbu na dva fronta, tako da prednost moramo dati gostima, koji imaju daleko najbolji tim u Srbiji.

Crvena zvezda X2 @ 1,17

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 18:30

Ukupni tečaj: 3,23

Kladionica: 20BET

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske