Intro

Tiket dana – srijeda 17.06.2020

tiket dana

Tokom pauze izazvane zbog Corona Pandemije (COVID-19), retko je bilo dovoljno utakmica da se igra Tip Dana, a kamoli da se sastavi valjan Tiket dana! Međutim, fudbal se vratio na velika vrata i sada kada se igra već blizu 20 prvenstava, imamo vikendom dovoljno utakmica da sastavimo jedan vrlo interesantan tiket. Za vikend smo uspeli da pogodimo tiket sa odličnom kvotom 9.04, te danas pokušavamo ponovo sa jednim tiketom. Uspeli smo da pronađemo tri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom Treble tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa tri utakmice je popularni treble tiket u kome je potrebno da pogodite sve tri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Trixie sistem, u kom igrate 3 dubl opklade i jednu treble opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od tri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo tri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana od 17.06.2020. godine

Wolfsberger – Red Bull Slazburg, Austrija 1 Liga, 17.06.2020

Austrijska liga je poznata kao liga u kojoj se svake nedelje dešavaju iznenađenja i da gotovo svaka ekipa može da iznenadi. Upravo se to deilo u midweek, kada je veliki favorit Wolfsberger vodio u 35 minutu protiv Hartberga 2-0 i dominirao terenom, da bi se desio totalni kolaps i da bi tu utakmicu izgubili 2-4. Nakon toga su izgubili od Rapida 1-2 golom u poslednjim minutama. Red Bull sa druge strane igra fantastično, dominiraju na svakoj utakmici i igraju efikasno, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.50

Bayer Leverkuzen – Koln, Bundesliga, 17.06.2020

Verovatno najzanimljivija utakmica ovog kola Bundeslige igra se na Bay Areni gde domaća ekipa Leverkuzena nakon razočaravajuće partije protiv ekipe Schalke 04 dočekuje efikasnu ekipu Kolna. Na ovoj utakmici očekujemo da vidimo efikasnu igru obe ekipe i sasvim sigurno više od dva gola. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više golova) sa kvotom 1.42

Rio Ave – Benfica, Portugal I Liga, 17.06.2020

Od kada je krenulo ponovo prvensvto Portugala, glavni favoriti Porto i Benfica igraju prilično loše i jedni drugima daju šanse da se odlepe na tabeli. Kako je sinoć Porto kiksao protiv najslabije ekipe šampionata Avesa, ovo je perfektna prilika za Benficu da nadoknadi minus od dva boda koji ima trenutno na tabeli, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Benfica ML (da Benfica pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.70

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 3.66 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 36.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news