Tiket dana – Srijeda 22.05.2024

Srba331
22 svibnja, 2024
1594 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za srijedu 22.05.2024. odabrali dvije nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 4,09.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 22.05.2024. godine.

TIKET DANA 22.05.2024


18:00 – Rijeka vs Dinamo Zagreb

Prva utakmica nije “donela” golove, ali zato verujemo da druga hoće. Više je nego jasno da je za domaći tim veoma rizično da ponovo”ide” na 0:0 i da se nada da će nakon izvođenja jedanaesteraca doći do trofeja, tako da Rijeka mora napasti.

To bi moglo prilično odgovarati ekipi Dinama koja je i u pretposlednjem međusobnom duelu pokazala koliko može biti opasna ukoliko im se protivnik “otvori”. Kratko i jasno, za razliku od prve utakmice – sada verujemo ali i očekujemo golove.

Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 @ 2.15

18:45 – Den Haag vs Excelsior

Den Haag i Excelsior tradicionalno igraju utakmice sa dosta golova, forsirajući otvoren i napadački fudbal. Ova filozofija igre donosi dinamične i uzbudljive susrete, gde su golovi gotovo zagarantovani. U prethodnim susretima između ova dva tima često smo viđali mnoštvo prilika i efikasnu realizaciju, što dodatno potvrđuje njihovu ofanzivnu orijentaciju.

S obzirom na dosadašnje statistike i stil igre oba tima, verujemo da će i večerašnji susret biti “ispunjen” golovima.

Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 @ 1.90

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 22.05.2024

18:00 – Rijeka vs Dinamo Zagreb / Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 @ 2.15

18:45 – Den Haag vs Excelsior / Prvo poluvreme 1-3 & Drugo poluvreme 1-3 @ 1.90

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni koeficijent: 4.09

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Srijeda 22.05.2024 09:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  MozzartBet

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.