Tiket dana – srijeda 23.11.2022

Srba331
23 studenoga, 2022
1040 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Jučer smo pogodili oba predložena listića, pa i u srijedu idemo u istom ritmu. Za srijedu smo spremili dva listića, sa kombinacijom fudbala i košarke. Izabrali smo utakmice sa Svjetskog prvenstva kao i duele iz dva najkvalitetnija košarkaška natjecanja u Europi.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

14:00 Germany vs. Japan, World Cup

Njemačka u ovu utakmicu ulazi s epitetom velikog favorita, no ovih dana mogli smo se uvjeriti koliko su momčadi iz Azije borbene, a prije svega disciplinirane na terenu. Možda i najdiscipliniranija azijska reprezentacija na ovom natjecanju je Japan. U stanju su potpuno neutralizirati veliki pritisak, a to Nijemcima neće odgovarati. Japan možda nema dovoljno ofenzivnih kvaliteta da adekvatno parira boljem suparniku, ali svakako može igrati “tvrdo” u obrani i natjerati Nijemce da se namuče prilično. Očekuje se pobjeda Njemačke, ali veliko je pitanje može li to biti uvjerljiva pobjeda.

Germany Under 3.5 goals @ 1,18

17:00 Spain vs. Costa Rica, World Cup

Iako su na papiru slabiji nego prije 4 godine, Španjolce nikako ne treba podcijeniti. Poučeni iskustvom drugih favorita koji su olako shvaćali dvoboje s velikim autsajderima, vjerujemo da Španjolci neće ponoviti istu grešku. Možda nemaju baš kvalitetnu ofenzivnu liniju ove sezone, ali obrambena linija je više nego solidna i očekujemo da to pokažu na terenu. Kostarika nije momčad od koje bi se trebali bojati, a ako Španjolci budu maksimalno koncentrirani slavit će u ovoj utakmici s barem 3:0. Ovdje ne dajemo “gostujućoj ekipi” šanse za pozitivan rezultat.

Costa Rica Under 0.5 @ 1,50

20:00 Belgium vs. Canada, World Cup

Belgiju mnogi ne smatraju kandidatom u borbi za trofej, ali vjerujemo da će biti “dark horse” na ovom turniru. Čak i bez Lukakua u sastavu, Belgija ima vrlo kvalitetnu momčad, gdje se očekuje da će De Bruyne ponovno biti neprikosnoveni lider momčadi. Nogometaši Belgije već dugo igraju zajedno, poznaju sustav, vrlo su uigrani, zato ih smatramo vrlo neugodnim protivnikom. Kanada je dugo čekala na povratak na Svjetsko prvenstvo, I nema sumnje da će igrači ove reprezentacije biti motivirani za dobru igru. Ipak, Belgijci su bolji i mislimo da su bliži pobjedi. Vjerujemo da bi u drugom poluvremenu ovdje moglo biti puno zanimljivije.

Second half Over 0.5 @ 1,20

20:00 Buducnost vs. Paris, Eurocup

Budućnost ove sezone nije ni sjena onoga što se od njih očekivalo. Iako su znatno izmijenili sastav u odnosu na prošlu sezonu, djeluju totalno nestabilno i malo je nejasno zašto im kladionice prečesto daju epitet favorita. Prije nekoliko dana odigrali su izuzetno tešku utakmicu protiv Zadra koju su dobili samo zahvaljujući manjku koncentracije domaćih košarkaša. Budućnost je u toj utakmici ubacila 104 koša i sumnjamo da mogu opet biti toliko učinkoviti protiv puno težeg protivnika od Zadra.

Buducnost Under 99.5 @ 1,30

20:00 ASVEL vs. Bayern, Euroleague

ASVEL je momčad koja u dvije minute može poništiti i 30 minuta dobre igre. Mogli smo to vidjeti protiv Crvene zvezde u prošlom kolu, kada su se u samom finišu potpuno “raspali”. S druge strane, Bayern trenutno ostvaruje rezultate ispod svih očekivanja, s obzirom na to da na raspolaganju ima vrlo solidan igrački kadar. Samo je pitanje vremena kada će se Bayern probuditi i krenuti u pobjednički niz. Ovdje vjerujemo u sporiji ritam utakmice gdje bi obrambeni segment igre mogao biti ključan, a kada je u pitanju obrana moramo Bayernu dati prednost.

Bayern +10.5 AH @ 1,28

TIKET 1


Germany vs. Japan / Germany Under 3.5 goals @ 1,18

Spain vs. Costa Rica / Costa Rica Under 0.5 @ 1,50

Belgium vs. Canada Second half Over 0.5 @ 1,20

Buducnost vs. Paris / Buducnost Under 99.5 @ 1,30

ASVEL vs. Bayern / Bayern +10.5 AH @ 1,28

Koeficijent: 3,53

Kladionica: BET365

TIKET 2


Belgium vs. Canada / Goals in both halves ( 1+1+) @ 1,66

Buducnost vs. Paris / Paris + 10.5 AH @ 1,53

ASVEL vs. Bayern / Bayern +3.5 AH First half @ 1,59

Koeficijent: 4,04

Kladionica: 
22BET

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.